cze¶æ wszystkim... (jak na zebraniu kryminalistów )
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Little Devil
Little Devil
jak to sie duzo juz od tego czasu pozmienia³o..... tesknie za tamtymi czasami.... choc na te w sumie nie narzekam za bardzo.... oj zmienilam ja sie od tego czasu.... bardzo.... juz nie jestem taka infantylna..... ale chyba tez i przez to czasami mniej radosna.... ludki wy moje kochane dzieki wam za wszystko.... to takze dzieki wam jestem tym kim jestem
Ja nazywam siê Jan. Mam 12 lat i jestem z lublina. Obecnie uczê siê w szkole podstawowej im. Królowej Jadwigi(nr.21). Moim wychowawc± jest Dorota Barty¶ no i mam ma³ego brata. I lubiê bardzo co¶ w stylu "skok na bangii(czy jakos tak)". Lubiê byæ kaskaderem i ró¿ne takie robiæ niebezpiczne rzeczy
Ostatnio edytowany przez Aslis (2011-04-02 08:18:44)
No wiec ma³a aktualizacja pierwszego postu. Bo mam juz yyy 20 lat(to ja ju¿ taka stara?!), pies siê nie zmieni³ za to trosze moja ortografia i to na plus. Koñczê technikum ekonomiczne (nikomu nie polecam, za du¿o godzin i w ogóle przedmioty straszne). Doczeka³am siê chrze¶niaka Kubusia i siostrzenicy Martyny(no normalnie szaleje za tymi dzieciakami) i dalej my¶le by i¶æ albo na administracjê publiczn± albo pedagogikê resocjalizacyjn±. No to tyle xD
Brzmi m±drze... powodzenia ;p a ja nadal mam 17 nadal, bo nie mam jeszcze 18 xp 2. klasa LO w W-wie... rejtan x)
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Goblin
hej ja mam jescze 21( nied³ugo koñcze 22) studiujê na Uniwersytenie Adama Mickiewicza w Poznaniu na wydziale Historycznym ( ¶w, Marcin, Tak zwany Dom Partii;)) Studiujê Historiê w spec. my¶l i kultura Polityczna 3 roku ( w lipcu licencjt i studia II stopnia) oraz Historiê spec. archiwistyka i zarz±dzanie dokumentacj± na 1 roku.
Na codzieñ mieszkam w Poznaniu na Wildzie a w weekendu do listopada w Gronówku pod Lesznem, a w wakacje po okolo 2-3 miesi±ce w Nowym Jorku ( pracujê dorywczo)
Interesujê siê sportem o nazwie speedway ( Unia Leszno) oraz hostri± buntów studenckich po II wojnie siatowej i histpri± polski w 20 leciu miêdzy wojennym
Ehh s³uchaj±c tego, bojê siê o swoj± przysz³o¶æ, jak czytam te kierunki
"Dzi¶ policja u¿yla broni (...) Janek Wi¶niewski pad³"
Do czarnego pana.
R.A.B.
Little Devil
oj tam oj tam.... na studiach fajnie jest ^^
Noo... podobno nie ma siê kasy na takie rzeczy jak ¿arcie, ale zawsze na wódkê starczy... Stereotyp?
Do czarnego pana.
R.A.B.
Little Devil
ja tam nie wiem bo nie pijê.... ale znajomi tak robili xD nie zebym to pochwala³a.... ale na studiach to sie ¿yje
R.A.B napisał:
Noo... podobno nie ma siê kasy na takie rzeczy jak ¿arcie, ale zawsze na wódkê starczy... Stereotyp?
To nie stereotyp to¿ to czysta prawda ¿arcie z domu przywioz± i chleja od jaki¶ cytrynówek po whiskacze (kolega na akademii morskiej to czasem opowiada albo np on kolege nauczy³ ¿e zda³ cos tam co¶ to mu w nagrode jacka danielsa przyniós³) tak tak jak by³y b³êdy to przepraszam P
Ale bajer ja chce na studia
Do czarnego pana.
R.A.B.
Uczeñ Gryffindoru
O sobie tak? No wiêc... Jestem Dagmara, mieszkam w Pile (wielkopolskie) w³a¶ciwie od urodzenia Kocham to miasto i nie chcem wyje¿d¿aæ Mam 16 lat (rocznikowo 17, ale jeszcze ponad pó³ roku, wiêc...). Chodzê do pierwszej liceum na profilu mat-inf... O sobie mogê powiedzieæ tyle, ¿e od przedszkola by³am wyrzutkiem towarzyskim z wyboru (przynajmniej na pocz±tku ). Jestem niespotykanie nie¶mia³a, ale mi siê poprawi³o Najwyra¼niej z wiekiem mija. Uwielbiam czytaæ ksi±¿ki, najlepiej fantasy, choc nie pogardzê te¿ klasyk±, byle nie science-fiction, Bo¿e broñ! Ulubiony przedmiot... nie bêdê siê kryæ Kocham matmê. Za to wf nienawidzê i unikam jak ognia. Nie, nie wagarujê Unikam legalnie. I tak jeszcze osobi¶cie Mam dwie siostry, obie starsze, wiêc pozna³am s³odycz rozpieszczenia Tyle Reszta wyjdzie w rozmowach