Rolka, to akurat pocieszenie nie by³o xD ¿e teraz musi te pareset plików ¶ci±gaæ od nowa -_- na pewno znajdzie siê jaka¶ osóbka, co ci pomo¿e!
co¶ wymy¶lê
dziêx ludzie. "Nawet nie wiecie jak wa¿ne dla mnie jest Wasze wsparcie" czy co tam siê mówi w takich momentach
Rusty, nie moglem sie oprzec jak przeczytalem to "nie czytajcie" =)
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
R.A.B, ale¿ Ty przekorny!
Peverell, na pewno masz jakich¶ znajomych, co siê znaj± na takich rzeczach.
popytaj, mo¿e akurat
a nawet jak nie - bez za³amki, pomy¶l ¿e mog³o byæ gorzej. mi siê kiedy¶ dysk C sam z siebie sformatowa³ <3
a mo¿e spróbuj przywróciæ system
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
a ja nie mam problemow o dziwo..
byly ze szkola,praca i dziewczyna,ale teraz wszystko jest okej..
Little Devil
good for you James .... te¿ bym tak chcia³a....
ale od wrzesnia powtarzanie semestru ;/
zrypalem..wiec mam..
jutro dzwonie do kierownika o prace na poniedzialek musze sie umowic z nim..
wiec pewnie jeszcze bede mial klopoty niedlugo
a u mnie coraz gorzej, przyjació³ka wszystkim naoko³o teraz rozgaduje, jaka to ze mnie menda i czego ja z³ego nie zrobi³am <3
s³it <3
Mo¿e porozmawiaj z ni± od serca ? Skoro ona tak postêpujê to na pewno nie powinna szczyciæ siê mianem Twojej przyjació³ki.
porozmawiaj z nia..
Little Devil
Doktorku a mo¿e ona po prostu nie zas³uguje na bycie twoj± przyjació³k±...
a i James.... no worries..... czasami mo¿e siê okazaæ, ¿e powtarzanie semestru wyjdzie Ci na dobre.... mnie siê przyda³ dodatkowy rok w collegu.... nie mówi±c ju¿ o tym, ¿e gdyby nie to nie mia³abym teraz rewelacyjnych przyjació³.....
Doktorek jak ju¿ ona zaczyna gadaæ takie co¶ to nie warto...PO moze i siê pogodzicie ale uraz zostanie i bêdzie blokada miêdzy Wami
Mnie przyjaciele nie raz zdradzili...Pierwszy arz w podstawówce gdy przyjació³ka zbuntowa³a przeciwko mnie ca³± klase....Jeden, jedyny kolega sta³ w mojej obronie a zbuntowa³a bo siê jej postawi³am