Ta ja te¿ wfu unikam....I ci±gne na zwolnieniu z powodu ciê¿kiego uczulenia na kurz i roztocze (mam ale z tym ciêzkim to przesada wystarczy³o zbajerowac lekarke xD)
UUUU nie³adnie xp Witaj Dagmaro x)
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Uczeñ Gryffindoru
Bajerowanie lekarzy Sk±d ja to znam Dwa lata temu wydêbi³am sobie ca³oroczne zwolnienie z wfu bo mia³am rêkê w gipsie. Teoretycznie pod koniec roku jakie¶ trzy miesi±ce mog³am æwiczyæ, ale na piêkne oczka wszystko pójdzie
Hehe, u mnie babka jest teraz w ci±¿y wiêc wf nie istnieje chyba do koñca roku
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
w mojej szkole te¿ wuefistka jest w ci±¿y, ale niestety nie ta, która mnie uczy
mój nauczyciel (pan Jêdrzej zaiste) twardy jest i ¿adne zarazy siê go nie imaj±. bo, jak to mówi±, z³ego licho nie bierze.
poza tym - o sobie. w wolnym czasie tworzê, najczê¶ciej o³ówkiem, trochê rzadziej pastelami. jeszcze rzadziej zagl±dam do przezacnego tworu literackiego, który zaczê³am w pierwszej klasie gim. ¶piewam w epickim chórze i w ka¿dy wtorek ogl±dam facepalmy dyrygenta. jeszcze nie poj±³, kto mu tak fa³szuje w pierwszym g³osie ;]
nie znoszê fizyki i matmy, jak na humanistkê przysta³o.
Na humanistkê? Ja jestem z mat-fizu i tak samo nie znoszê tych przedmiotów.... pol, hist, to jest to x)
Do czarnego pana.
R.A.B.
w mojej szkole mat-fizowcy te¿ maj± "problemy" z fizyk± i matm±. i chyba najchêtniej usunêliby te przedmioty z rozk³adu zajêæ
ulubionym zajêciem nauczyciela od fizyki jest rzucanie kluczami po klasie w celu pokazania, hm... czego¶tam.
zawsze siê bojê ¿e tymi kluczami w twarz dostanê
Mnie na pocz±tku uczy³ fizyki facet który twierdzi³ "a na co ekonomist± fizyka" i bez uczenia siê bylo na spokojnie 2...On odszed³ wzie³a nas ciotka jednej dziewczyny z klasy i to by³a straszna mordêga...Kto¶ nie zna³ wzoru stoj±c przy tablicy albo nie umia³ zadania 1
Aga, to trochê podobny ten pierwszy nauczyciel do naszego tyle ¿e u nas bez nauki spokojnie na 3 siê wyjdzie... nawet testy i sprawdziany s± kopiowane z takiego jednego zbioru, wiêc kto przewiduj±cy, ten sobie wcze¶niej wykombinuje sprawdzian i rozwi±¿e zadania jeszcze w domu.
a ta druga, babka o której piszesz... brr. znam ja takich nauczycieli, oj znam. i bole¶nie siê przekona³am, jak wredni potrafi± byæ
Ja mam takiego co uczy, choæ nie umie (i on wie, ¿e nie umie, wie, ¿e my nie rozumiemy tego co mówi, ale mówi by mówiæ), od 1. klasy, a ju¿ 2. za pasem, nic nie za³apa³em.... tragedia -,-
ale klasówki robi na szczê¶cie z zadañ robionych (przez niego...) na lekcji, wiêc tak¿e - "kto przewiduj±cy, ten sobie wcze¶niej wykombinuje sprawdzian i rozwi±¿e zadania jeszcze w domu." wiêc do zdania nie potrzeba wiedzy tylko matura to bêdzie masakra... arghh
Do czarnego pana.
R.A.B.
oj, dasz radê, zdasz.
ja jestem na humanie a chcê zdawaæ rozszerzon± z biologii (marzenia o psychologii) - to bêdzie masakra
Ostatnio edytowany przez Doktorek (2011-04-26 16:24:45)
Ekonomik którego szczerze nie znosze teraz nie zamierzam i¶æ dalej w tym kierunku i w ogóle ble fuj. Od bioli mia³am (ju¿ chyba tak moge napisac skoro w pi±tek zakoñczenie nie?) babke, nie mia³am zaliczonego spr a ona do mnie- Aga nie zdajesz matury z bioligi dobra odpuszcze Ci i tak masz u mnie 5 za te zadania(bo ostatnie 4 tyg my uczniowie lekcje prowadzili¶my) i tak srednia ocen z bioli jest jakies 4.8 w klasie xD
w pi±tek zakoñczenie masz.. fajowsko.
co do biologii - te¿ tak chcê... w mojej klasie nie zdarzy³a siê jeszcze ani jedna pi±tka na pó³rocze. ANI JEDNA. nigdy te¿ nikt nie dosta³ pi±tki z odpowiedzi.
historia - ¿eby dostaæ pi±tkê na semestr trzeba by chyba na rzêsach stan±æ... podobnie jak z biologii, na pó³rocze nie by³o ani jednego bd. z odpowiedzi - zdarzy³y siê dwie pi±tki - w tym jedna moja <udaje skromn±>
nie lubiê rozszerzonego wosu. i kucia o tych wszystkich partiach politycznych, co siê mno¿± jak króliki
<brawo> ehh... kiedy ja ostatnio s³ysza³em w mojej szkole s³owo "pi±tka"... rzadko¶æ =p ale i tak jest fajnie x)
Do czarnego pana.
R.A.B.
¶miem twierdziæ, ¿e na humanie czê¶ciej zdarzaj± siê pi±tki ni¿ na mat-fizie. jest udowodnione prawie naukowo, ¿e od mat-fizu siê wiêcej wymaga, bo to ¶cis³owcy
czujê ¿e w mat-fizie nie przesz³abym z klasy do klasy. mam niematematyczny mózg.