Little Devil
no w³a¶nie zero wolno¶ci... ok jeszcze zrozumiem w szkole... ale u nas to siê nigdzie lepiej nie pokazywaæ jak nie ubierasz siê "normalnie"... w Japonii to by by³o nie do pomy¶lenia...
Jednoro¿ec
z jednej storny to taki skromny, mi³y, spokojny naród a z drugiej strony takie lolitki ^^
Jednoro¿ec
ale z drugiej strony ja jestem za mundurkami w szkole. Co nie znaczy ¿e poza szko³± wszyscy te¿ maj± w nich grzecznie chodziæ ^^
Little Devil
nom mundurki w szkole to fajny pomys³.... w Japonii te¿ je maj±... ale za to po szkole^^
Jednoro¿ec
propo japoñskiej mody i mundurków- jakie oni w japonii mundurki maj±!! <wspomina mundurek Mako z Sailor Moon>
Little Devil
nom <wzdycha> <ech m³odo¶æ> u nas pewnie jakie¶ badziewia wprowadz±
Jednoro¿ec
bo reszta sailorek mia³a beznadziejne mundurki... u nas pewnie badziewia bêd±. jak ju¿ mamy taki temat to trzeba by co¶ o kimono czy yukacie napisaæ...
Little Devil
jak by³am w Angli widzia³am jedno niebieskie ale takie by³o so sweeeet ¿e a¿ mnie zatka³o....
Pogromca Trójg³owego Psa
Fajnie u nas siê ubieraj±, ale najorginalniej siê ubiera Emma . No a czasami to przesadzaj± te s³awy z angli np tutaj:
Jakby co to ja jej nie oczerniam . Po prostu widaæ tutaj jak oryginalnie siê ubiera Ma w³asny styl
Ostatnio edytowany przez Emma Bossy Watson (2007-04-08 18:39:48)
Jednoro¿ec
Tu jest przesada? nie powiedzia³abym... <wraca do tych lolitek...>
moja ciocia ma orginalne kimono z³oto ró¿owe. moze wejde w jego posiadanie
Little Devil
oj jak siê kiedy¶ bardzo mocno zestresujê to uszyjê sobie sama^^ w Kawaju by³ kiedy¶ "przepis"
Jednoro¿ec
chyba by³oby ciê¿ko... i drogo
Little Devil