Little Devil
no właśnie zero wolności... ok jeszcze zrozumiem w szkole... ale u nas to się nigdzie lepiej nie pokazywać jak nie ubierasz się "normalnie"... w Japonii to by było nie do pomyślenia...
Jednorożec
z jednej storny to taki skromny, miły, spokojny naród a z drugiej strony takie lolitki ^^
Jednorożec
ale z drugiej strony ja jestem za mundurkami w szkole. Co nie znaczy że poza szkołą wszyscy też mają w nich grzecznie chodzić ^^
Little Devil
nom mundurki w szkole to fajny pomysł.... w Japonii też je mają... ale za to po szkole^^
Jednorożec
propo japońskiej mody i mundurków- jakie oni w japonii mundurki mają!! <wspomina mundurek Mako z Sailor Moon>
Little Devil
nom <wzdycha> <ech młodość> u nas pewnie jakieś badziewia wprowadzą
Jednorożec
bo reszta sailorek miała beznadziejne mundurki... u nas pewnie badziewia będą. jak już mamy taki temat to trzeba by coś o kimono czy yukacie napisać...
Little Devil
jak byłam w Angli widziałam jedno niebieskie ale takie było so sweeeet że aż mnie zatkało....
Pogromca Trójgłowego Psa
Fajnie u nas się ubierają, ale najorginalniej się ubiera Emma . No a czasami to przesadzają te sławy z angli np tutaj:
Jakby co to ja jej nie oczerniam . Po prostu widać tutaj jak oryginalnie się ubiera Ma własny styl
Ostatnio edytowany przez Emma Bossy Watson (2007-04-08 18:39:48)
Jednorożec
Tu jest przesada? nie powiedziałabym... <wraca do tych lolitek...>
moja ciocia ma orginalne kimono złoto różowe. moze wejde w jego posiadanie
Little Devil
oj jak się kiedyś bardzo mocno zestresuję to uszyję sobie sama^^ w Kawaju był kiedyś "przepis"
Jednorożec
chyba byłoby ciężko... i drogo
Little Devil