Little Devil
nie koniecznie ja mo¿e jestem po prostu sajgonkowe beztalencie
Jednoro¿ec
najlepsze sajgonki s± na wynos w Tai Longu na rogu Armi Wojska Poskiego ^^
a co do przepisów mogê poszperaæ troszkê... ale nie zapominajmy ¿ê to temat nie tyko o jedzeniu... ^^
Little Devil
Lunatic-kun a jak bêdzie szef kuchni^^????
za poszperanie by³abym wdzieczna, ja tez sporo juz szpera³am ale te przepisy s± dla mnie za ma³o zrozumia³e, chyba jestem za têpa..
A ja s³ysza³am, ¿e jak w Japoni pu¶ci siê "b±ka" to oznacza to komplement. My¶licie, ze to prawda?
Jednoro¿ec
W±tpie. To raczej nie w japonii. Natomiast wiem tyle ¿e nie wypada smarkaæ publicznie za to wci±ganie nie uchodzi za niemi³e
Little Devil
h³e h³e to te¿ gdzie¶ s³ysza³am.... albo czyta³am <nie pamieta><czarna dziura zamiast mózgu >
Pogromca Trójg³owego Psa
What??
Jednoro¿ec
Na serio? nie s³ysza³am o tym ,ani nigdzie o tym wzmianki nie by³o. podoba mi siê to, ¿e wchodz±c do wnêtrz zdejmuje siê buty <równie¿ w restauracjach> i w toaletach trzeba zmieniaæ buty na specjane ciapki < nawet w publicznych toaletach ^^>
Little Devil
taa taka kultura... szkoda ¿e tak daleko do nich mamy ech ale ju¿ ja siê postaram i <zaciera ³apki> pojadê choæbym mia³a.... nie wiem co zrobiæ ale pojadê... ich kultura straaasznie mnie fascynuje... jest totalnie ró¿na od naszej i jest taka <raju barak mi s³ów>.... oj idê poczytaæ o ¶wiêtach i demonach Kawaii nadchodzê!!!!!
Little Devil