Little Devil
nie koniecznie ja może jestem po prostu sajgonkowe beztalencie
Jednorożec
najlepsze sajgonki są na wynos w Tai Longu na rogu Armi Wojska Poskiego ^^
a co do przepisów mogę poszperać troszkę... ale nie zapominajmy żę to temat nie tyko o jedzeniu... ^^
Little Devil
za poszperanie byłabym wdzieczna, ja tez sporo juz szperałam ale te przepisy są dla mnie za mało zrozumiałe, chyba jestem za tępa..
A ja słyszałam, że jak w Japoni puści się "bąka" to oznacza to komplement. Myślicie, ze to prawda?
Jednorożec
Wątpie. To raczej nie w japonii. Natomiast wiem tyle że nie wypada smarkać publicznie za to wciąganie nie uchodzi za niemiłe
Little Devil
hłe hłe to też gdzieś słyszałam.... albo czytałam <nie pamieta><czarna dziura zamiast mózgu >
Pogromca Trójgłowego Psa
What??
Jednorożec
Na serio? nie słyszałam o tym ,ani nigdzie o tym wzmianki nie było. podoba mi się to, że wchodząc do wnętrz zdejmuje się buty <również w restauracjach> i w toaletach trzeba zmieniać buty na specjane ciapki < nawet w publicznych toaletach ^^>
Little Devil
taa taka kultura... szkoda że tak daleko do nich mamy ech ale już ja się postaram i <zaciera łapki> pojadę choćbym miała.... nie wiem co zrobić ale pojadę... ich kultura straaasznie mnie fascynuje... jest totalnie różna od naszej i jest taka <raju barak mi słów>.... oj idę poczytać o świętach i demonach Kawaii nadchodzę!!!!!
Little Devil