No tak... ale to są filmy... w filmach jest mnóstwo błędów... Zresztą zaraz zrobię dział "Błędy w filmach"...
hej wszystkim. zauważyłam bład trochę z innej beczki. jest to bład pana Polkowskiego: w piątej częsci Harry'ego prapradziadek Syriusza i Dyrektor Hogwartu miał spolszczone imię(Fineas) natomiast w szóstej częsci Polkowski powrócił do oryginału Phineas. Zastanawiam się dlaczego................
Troll
A zapomniałem dodać, albo gdzieś to widziałem albo przyśniło mi się że ktoś brał tą różdżkę z domu Potterów a mianowicie typuje kilka osób Dumbledore, Syriusz, Snape albo i Hagrid.
EDIT: Proszę nie pisać podwójnych postów - wcześniejszy post usunięty
EDIT: Błędy ortograficzne
Charłak
wątpie. Skoro miałby ja miec Dumbledore, Syriusz albo Hagrid to jakim cudem później sie znalazła w rekach Glizdogona...?? Glizdogon nie jest raczej - przepraszam jeśli kogoś uraże - najsprytnisjszym czarodziejem i niemógłby jej zabrac Dumbledorwi albo syriuszowi... Przystaje przy swoim że Voldemort miał czły czas przy sobie swoja różdżke...
-->Godryk G.-->w prawym dolnym rogu masz coś takiego jak "edytuj" , więc jak zapomniałeś czegoś dodać to edytuj swojego poprzedniego posta:)
Mugol
Wydaje mi się, że Glizdogon zabrał ją z Doliny Godryka bo już w CO Voldi miał różdżkę... i zabił Cedrika...
Little Devil
hmmmm.... dobre pytanie ciekewe czy pani J.K.Rowling umiala by Ci na nie odpowiedziec????
pewnie to jej kolejnie niedopatrzenie.... <hmm>
pewnie tak, może niedopatrzenie ale równie dobrze może to być zamierzone i dowiemy się tego w ostatniej częsci przygód Harry'ego......bo z Rowling nigdy nic nie wiadomo....
Lady Selene napisał:
Wydaje mi się, że Glizdogon zabrał ją z Doliny Godryka bo już w CO Voldi miał różdżkę... i zabił Cedrika...
po pierwsze Voldemort nie zabił Cedrika!!!!!!!(przynajmniej w filmie)Przecież zrobił to Glizdogon!!!
Według mnie Różdżkę Voldemorta mógł przechowywać Luciusz Malfoy.Glizdogon mógł ją zabrać i oddać Malfoyowi a W CO na rozkaz Voldemorta pod postacią szczura odebrać ją Malfoyowi.(z drugiej strony troche to bez sensu). Ale może....
A może różdżka Voldemorta była przechowywana w skarbcu Lastrange'ów w Banku Gringotta?