Uczeń Slytherinu
Niedługo po opublikowaniu książki "Harry Potter i Czara Ognia" w Angli przedstawiciele dziwnej sekty pojawili się w paru domach i mieszkaniach.Zgadnijcie co było powodem ich wizyty??? otóż żądali książek (4 części Harrego) następnie za miastem wykonali widowiskowy pożar pod hasłaem... "Niech płonie zło"...
Co wy na to ?? ja jak o tym przeczytałam to mnie normalnie krew zalała...Sami pomyślcie, wpadają do was jacyś goście i zabierają wam ukochaną książke!!!! Ale tego to już Watykan nie skomentował..
Uczeń Slytherinu
Fakt...
Członek Klubu Pojedynków
no
ALE TO JAKIŚ ABSURD!!! TO SKANDAL!!!
Ścigający
Aga 4 "Poryci" To Mało Powiedziane A Ja Nie Wyraże Swojego Znania Jacy Są Bo Mnie Harry Zbanuje Albo Wywali Z Forum. To Jest (Powiedzmy) "Chore". Watykan Komentuje Żeczy "Mniej Ważne" Na Temat Harry'ego Pottera A Takimi "Skandalami" Się Nie Zajmuje
Ja bym uznał, że to są wariaci z wariatkowa, gdyby nie to, że wiedzą, jak się rozpala ogień. Jak można niszczyć takie dzieło!! To... morderstwo!! Szczęście, że nie przyszli do mojego domu
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Szukający
Jest to strasznie bulwersujący fakt!!! Jak to przeczytałam, to aż się we mnie wszystko zagotowało!!! Tak nie można!!! TO MORDERSTWO NA SKALĘ ŚWIATOWĄ!!! TO JEST CHORE I PORYPANE!!!
Ostatnio edytowany przez Hermione Granger (2007-04-10 07:05:51)
Nie rozumię czemu ludzie tak bardzo czepiają się HP. Przecież nie ma w tym nic złego. Na świecie jest milion różnych sekt, które mordują ludzi dla jakichś obrzędów, a i tak nikt się ich nie czepia. Uważam, że HP uczy nas wiele dobrego, np. przyjaźni, współczucia, myślenia. Dzięki tej książce rozszerzamy naszą wyobraźnię. Ludzie od samego początku uprzedzili się do tej książki. Normalnie coś mi się robi jak czytam o takich artykułach, jak ten wyżej umieszczony.
Szlama
potter23 napisał:
Aż sie zbulwersowałam, że tak to określe... To jest... no nie wiem jak to powiedzieć, brak mi słów...
Zgadzam się z tobą.