Właśnie. Mnie Dumb nauczył, że nie ważne jakim człowiek się rodzi, ważne jakim się staje! I że człowiek za zasłoną jest dużo lepszy niż świat bez tajemnic! I że mój ból, moje łzy są moje największą siłą, pokazują, że jeszcze jestem człowiekiem! A Voldek też miał dobry cytat; jeden z mojego podpisu. I Syriusz to był kropka w kropkę jak ja; taki chojrak, że jak wszyscy się biją to on też idzie, i bynajmniej nie po to by sędziować!
Zresztą... to tylko książka o jakiejś szkole magii, a nie przesłanie: LUDZIE, WIERZCIE W SZATANA! To ma na celu zabawienie czytelnika, a nie... takie coś!
PS Ja też chcę taki pokój! Ciekawe gdzie różdżkę kupił... Na Pokątnej?
Ostatnio edytowany przez WorkingClassHero (2012-08-08 13:37:48)
Ale to trochę przesada mieć muszle klozetową z HP...I Dumb musi się temu przyglądać...fuuuuuuuuu!!!!!!!Ja mam różdżkę,kupiłam na premierze Pottera,bo akurat wtedy wyszło "HP i Księga Szachów" To znaczy...tfu kupiłam na Pokątnej
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...