Cho Chang
Jest o rok starsza ode mnie , gra na pozycji szukającego w drużynie Krukonów. Pojawia się po raz pierwszy w trzecim tomie. W czwartej części jest dziewczyną Cedrika Diggory'ego, po jego śmierci krótko związana z Harrym. Ma przyjaciółkę Mariettę i razem z nią uczestniczyła w spotkaniach Gwardii Dumbledore'a. Dopiero w piątej części poznajemy bliżej jej charakter. Jest wrażliwa i delikatna, ale też drażliwa. Mogła zacząc płakać zupełnie niespodziewanie i z niezrozumiałych powodów. Była zazdrosna o Hermionę i przewrażliwiona na punkcie Cedrika. Kiedy Harry wyznał jej że opowiedział o śmierci Cedrika Ronowi i Hermionie oraz kiedy wspomniał o zaproszeniu Hermiony dziewczyna wściekła uciekła z kafejki.
źródło: www.wikipedia.pl
I LOVE CHO CHANG
Uważam , że Cho jest fajną uczennicą Hogwartu przynajmniej była dziewczyną Cedrika też ją bardzo lubię wolałbym , żeby Harry z niąm chodził ale jak zerwała mówi się trudno . Jest fajną dziewczyną.
Jednorożec
Jakaś rozlazła. Nie wie czego chce, niekonkretna jak.... nie wiem co:D.
Już niech nawet będzie z Hermioną ale nie znowu Cho Chang.
Członek Klubu Pojedynków
zgadzam sie stobą lady
Ja nic do niej nie mam, ale szczególną sympatią jej nie dażę..
Ja ją darzę baaaaardzo dużą sympatią... ale proszę nie mylić prawdziwej Cho z forumową Cho... bo w tym przypadku jest zupełnie odwrotnie...
Lubię Cho Chang, książkową postać... To, że po śmierci Cedrika, była trochę podłamana, to nie oznacza, że trzeba ją od razu skreślać!!!
nie chodzi o to żeby ją skreślać, ale chyba za dużo o niej nie wiemy oprócz tego że była szukającym w drużynie Krukonów, lubiła Tajfuny i kawiarnię u pani Puddifoot. za co ją tak lubić?? Cedrick dostał się chociaż do Turnieju Trójmagicznego, więc musiał być uzdolniony, ale ONA?
Charłak
Ksiązkowa Cho to jakaś... przepraszam Harry ale musze to powiedziec... Wariatka... niezdecydowana... i woli tę Mariettę od Harry'ego... a może ona woli dziewczynki ... A aktorka która gra ją w filmie jest bardzo ładna...
Wedlug mnie Cho jest spoko (patrz na avatarek ) ale to chyba nie jest odpowiednia dziewczyna dla Harry'ego. Jest zbyt delikatna i wrazliwa nie dala by sobie rady. Harry i Ginny to idealna para. Ginny jest taka mniej cukierkowa.
No no no... trochę macie racji w tym co mówicie... Chodzi mi o Mejsi i nat...