Little Devil
Szukaj±cy
A ja z Wami Obiema, Rusty
Pogromca Trójg³owego Psa
Ja o wiele bardziej lubiê Emmê a Cho lubiê trochê. Ale naj naj Emmê!!!
Ja o niej mam mieszane uczucia. Mo¿e i by³a fajna chodzi³a z harym i Cedrikiem ale jednak troche poirytowa³o mnie to ¿e wyda³a harrego ( w ksi±¿ce pisze ¿e to by³a ta jej kole¿anka ale w filmie Cho w tym wypadku trzymam siê filmu)
Uczeñ Gryffindoru
Cho... ca³kiem fajna postaæ. Wydaje mi siê, ¿e Harry j± za surowo potraktowa³ w pi±tej czê¶ci. o bo co ona za to mog³a, ¿e jej przyjació³ka wypapla³a? Ale poza tym wydawa³a mi siê trochê egoistyczna... W czwartej czê¶ci chodzi z Cedrikiem, w pi±tej chodzi z Harry'm i ca³y czas wzbudza w nim poczucie winy i chce rozmawiaæ o swoim by³ym... Pó¼niej w¶cieka siê, ¿e Harry ma przyjació³ (!), a na koñcu nagle stwierdza, ¿e przed Hsrry'm i przed Cedrikiem mia³a jeszcze jednego faceta i on by³ fajny...
Cho... nigdy jej szczególnie nie lubi³am. by³a taka jaka¶ p³aczliwa i zanadto wra¿liwa, ci±gle zmienia³ siê jej nastrój i momentami kiedy czyta³am ksi±¿kê przestawa³am ogarniaæ co siê z ni± dzieje i dlaczego tak.
to, jak mówi³a o Cedriku podczas randki z Harrym (ogólnie - w obecno¶ci Harry'ego czêsto nawija³a o Cedriku)... niez³e faux pas.