Cho Chang
Jest o rok starsza ode mnie , gra na pozycji szukaj±cego w dru¿ynie Krukonów. Pojawia siê po raz pierwszy w trzecim tomie. W czwartej czê¶ci jest dziewczyn± Cedrika Diggory'ego, po jego ¶mierci krótko zwi±zana z Harrym. Ma przyjació³kê Mariettê i razem z ni± uczestniczy³a w spotkaniach Gwardii Dumbledore'a. Dopiero w pi±tej czê¶ci poznajemy bli¿ej jej charakter. Jest wra¿liwa i delikatna, ale te¿ dra¿liwa. Mog³a zacz±c p³akaæ zupe³nie niespodziewanie i z niezrozumia³ych powodów. By³a zazdrosna o Hermionê i przewra¿liwiona na punkcie Cedrika. Kiedy Harry wyzna³ jej ¿e opowiedzia³ o ¶mierci Cedrika Ronowi i Hermionie oraz kiedy wspomnia³ o zaproszeniu Hermiony dziewczyna w¶ciek³a uciek³a z kafejki.
¼ród³o: www.wikipedia.pl
I LOVE CHO CHANG
Uwa¿am , ¿e Cho jest fajn± uczennic± Hogwartu przynajmniej by³a dziewczyn± Cedrika te¿ j± bardzo lubiê wola³bym , ¿eby Harry z ni±m chodzi³ ale jak zerwa³a mówi siê trudno . Jest fajn± dziewczyn±.
Jednoro¿ec
Jaka¶ rozlaz³a. Nie wie czego chce, niekonkretna jak.... nie wiem co:D.
Ju¿ niech nawet bêdzie z Hermion± ale nie znowu Cho Chang.
Cz³onek Klubu Pojedynków
zgadzam sie stob± lady
Ja nic do niej nie mam, ale szczególn± sympati± jej nie da¿ê..
Ja j± darzê baaaaardzo du¿± sympati±... ale proszê nie myliæ prawdziwej Cho z forumow± Cho... bo w tym przypadku jest zupe³nie odwrotnie...
Lubiê Cho Chang, ksi±¿kow± postaæ... To, ¿e po ¶mierci Cedrika, by³a trochê pod³amana, to nie oznacza, ¿e trzeba j± od razu skre¶laæ!!!
nie chodzi o to ¿eby j± skre¶laæ, ale chyba za du¿o o niej nie wiemy oprócz tego ¿e by³a szukaj±cym w dru¿ynie Krukonów, lubi³a Tajfuny i kawiarniê u pani Puddifoot. za co j± tak lubiæ?? Cedrick dosta³ siê chocia¿ do Turnieju Trójmagicznego, wiêc musia³ byæ uzdolniony, ale ONA?
Char³ak
Ksi±zkowa Cho to jaka¶... przepraszam Harry ale musze to powiedziec... Wariatka... niezdecydowana... i woli tê Mariettê od Harry'ego... a mo¿e ona woli dziewczynki ... A aktorka która gra j± w filmie jest bardzo ³adna...
Wedlug mnie Cho jest spoko (patrz na avatarek ) ale to chyba nie jest odpowiednia dziewczyna dla Harry'ego. Jest zbyt delikatna i wrazliwa nie dala by sobie rady. Harry i Ginny to idealna para. Ginny jest taka mniej cukierkowa.
No no no... trochê macie racji w tym co mówicie... Chodzi mi o Mejsi i nat...