Popieram Agę !
Ja bym chciała zobaczyć nowego HP jak wymyślą jeszcze lepsze efekty specjalne za jakieś 40 lat
Tak wtedy będą takie efekty że w 3D nie tylko będą dolatywały do nas ale w okół nas. Swoją drogą nie lubię 3D bo to tylko nabijanie kasy
Wtedy filmy będziemy sobie wgrywali do oczu, będziemy w wirze akcji, a nie tam widzieć tylko
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Rozszywrowalam skrot 3D - dolary, dolary, dolary... Ale i tak je lubie
A ja nie !
Byłam ostatnio w kinie i był taki ekranik promocyjny 3D WIECIE - ZAKŁADASZ OKULARY NA KILKA MINUT I GAPISZ SIĘ CO TAM NAGRALI. (SORY ZA DUŻE LITERY ZACIĄŁ MI SIĘ CAPS LOCK) EFekt był świetny, ale gdy poszliśmy na film (niestety w 3D) momentów naprawdę dobrych z całego 2-godzinnego filmy było może z 15 minut
Tak, tak samo jak byłem na Starciu Tytanów 3D... taa, powinno to się nazywać Starcie Tytanów w 9%3D
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.