To nie jest raczej błąd, ale wg mnie to, co chcę powiedzieć najlepiej pasuje do tego działu. Zacznę od początku. Jak wiecie w TVN'ie zaczęli puszczać wszystkie części HP od początku. Miałam szansę obejrzeć do tej pory tylko HPiKT. Zasiadłam przed telewizorem z niecierpliwością czekając na film który znam na pamięć i który nie może mnie niczym zaskoczyć (tak mi się wydawało). Zawsze jako mała dziewczynka tej części bałam się najbardziej ze względu na Aragoga, szepty bazyliszka etc. Z przykrością jednak muszę przyznać, że to co zatykało mi dech w piersiach kilka lat temu, teraz mnie znudziło. Zobaczyłam, że ówczesne efekty specjalne są teraz przewidywalne i łatwo zobaczyć jak są robione. Film nie zaskakiwał mnie jak dawniej. Smutno mi się zrobiło, że nie poczułam się jak kiedyś...dobrze chociaż, że książka wciąż jest taka sama
Błędem jest to, że wyrosłaś z dziecięcych lęków?
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Nie nie przecież napisałam, że ten temat nie jest błędem ale źle mi z tym, że stare efekty nie robią już na mnie takiego wrażenia jak kiedyś...
Myślę, że to nie wina efektów, ale zwyczajnych lęków W najnowszym filmie o pająkach mordercach też pewnie byś się nie bała, a efekty jakie!
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Gdzie mój komętarz ??? o.o
Accio komentarz ! Accio komentarz ! <wymachuje patykiem >
2 cz. części 7 może dać ci ten efekt - ale tylko kino 3D << szkoda że nie byłem na wcześniejszych częściach w kinie >> tylko na cz.2 instygnii;(
ale w multikinie było ostatnio 'noc Pottera' wszystkie części ale najbliższe multikino mam w Poznaniu więc się nie wybrałem ;D
Ostatnio edytowany przez Gryfon (2012-07-25 12:34:33)
Lewander, zgubiłaś coś? :>
BYło coś takiego? I ja nie wiedziałem? Toż to by była uczta
Do czarnego pana.
R.A.B.
Może i masz rację Rabciu, co nie oznacza, że ówczesne efekty były oszałamiające patrząc z dzisiejszej perspektywy