Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
ten widok widzialem wczoraj wieczorem xd
Dla mnie najgorsz± scen± by³ ten taniec w HP7. Strasznie mnie siê nie podoba³. Taki drêtwy i wgl.
a mi siê tak jak niektórym nie podoba³ ten cholerny poca³unek Harry'ego i Cho
Strasznie sztuczny i jako¶ mnie wkurza³o ¿e mieli te rêce tak ko³o sb jakby na baczno¶æ stali
Mugol
Wed³ug mnie najgorsza scena to poca³unek Cho i Harrego i ca³a koñcówka 6 czê¶ci. A¿ brak s³ów ¿eby to komentowaæ
Ca³e HP6 to jedna, wielka, najgorsza scena, tak wed³ug mnie ;P
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ja te¿ jestem za scen± z Cho beznadziejna
Najgorsza scena? Aragog w 2 czê¶ci . Nie lubiê paj±ków, a zw³aszcza takich wielkich ;/
Najgorsza scena to wszystkie sceny w WA z Syriuszem. Jak patrze na takie rozczulaj±ce momenty z nim w roli g³ównej, to przestajê go uznawaæ za moj± ulubion± postaæ :>
Hmmmmmmm, jak Voldek t± swoj± oble¶n± gir± dotyka Ceda
hmmmm jak HP4 voldi wylazi z kotla-paskudny jest!
HP3 w wiekszosci jest dla mnie dretwy!
HP6 tez jakas masakra szczegolnie z tymi watkami milosnymi bleeee,ja wiem ze to szczeniaki okres doojrzewania itp ale przegieli!
pocalunek Cho i H dretwy no ale adekwatny do wieku i chyba no powiedzmy pierwszy wiec i hmmmm taki no nie znajde slowa!
w HP7cz1 ten taniec z harrego z hermiona no porazka jakich malo!sztuczne to do granic mozliwosci!
aaa no i oczywisci fakt sceny z syriuszem przeslodzone,garry oldman pasuje mi do ciemnych charakterow a tu taki platfus
chwilowo tyle jestem w stanie sobie przypomniec!
A mi siê przypomnia³o, ¿e ja kompletnie nie lubiê sceny z bazyliszkiem bo mi siê nie podoba³, inaczej go sobie wyobra¿a³am
bo bazyliszek to jakos bardziej mi do jakiegos jaszczura pasi a nie do weza!
no ale w slytherinie chodzilo o weze wiec i bazyli musial byc wezowaty!
Ja wyobra¿a³am go sobie jako bardziej mhrocznego i dostojnego