Uczeñ Slytherinu
Ogólnie filmy z serii harry potter s± o.k,ale jak siê je ogl±da który¶ raz mo¿na zobaczyæ troche b³êdów.Najlepsze jaja s± z oczami harrego.Na plakatach w pierwszej czê¶ci harry ma zielone oczy,w drugiej te¿(ale w niektórych ujêciach wyra¿nie niebieskie,mo¿e to wina ¶wiat³a) w trzeciej br±zowe,natomiast w czwartej znowu zielone.Blizna te¿ jest niez³a.harry czsem j± ma,czasem nie:)W czwartej czê¶ci jest scena na balu gdzie jeden z goryli Malfoya(nie wiem który) tañczy z Wiktorem Krumem!!¦miesznie to wygl±da:)A w jeziorze podczas 3 zadania na nodze harrego widzimy co¶ w stylu ma³ego zegarka:)jak siê potem dowiedzia³am, kamerka potrzebna do krêcenia niektórych ujêæ...No to narazie tyle.Jak co¶ znajde to napisze...
Cz³onek Klubu Pojedynków
goryle draca tañcz± z krumem hahaha
Uczeñ Slytherinu
Widzia³e¶ to??Jak nie to koniecznie zwróæ na to uwagê podczas ogl±gania:)niez³y ubaw!!
robisz w³asny film? jaki bêdzie tytu³?
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Czysta amtorka to w³a¶ciwie pomys³ mojej kumpeli a tytu³ ,,Alibradni szuka siebie"- na podstawie ksi±¿ki
Cz³onek Klubu Pojedynków
prze¶lesz mi ten film moge naciebie liczyæ
Cz³onek Klubu Pojedynków
no dzienki
Char³ak
Luna_***** napisał:
Widzia³e¶ to??Jak nie to koniecznie zwróæ na to uwagê podczas ogl±gania:)niez³y ubaw!!
Hehehehe... widzia³em ten kawa³ek.. rzeczywiscie ¶miesznie to wygl±da...
Goblin
Szczerze mówi±c to chyba w czarze by³o najwiêcej b³êdów... Nawet kilku sama siê dopatrzy³am Ale z tym Krumem muszê jeszcze raz obejrzeæ, bo nie zauwa¿y³am kiedy to by³o!!!!!!
Pewnie widoczny b³±d.Chodzi mi konkretnie o Bij±c± Wierzbê.W "komnacie tajemnic" jest ko³o zamku, a w "wiê¼niu Azkabanu" jest zupe³nie gdzie indziej.Je¶li nie zgadzacie sie ze mn± piszcie.
Tia Te¿ to zauwa¿y³em.
A zauwa¿y³ kto¶ gdy Draco i Harry w dwójce sie pojedynkuj± na pode¶cie
Z jednej strony lekko widaæ kamere.
Jak mo¿na zdobyæ inna nazwe np. Ghul
w pierwszej czesci jak harry jedzie z dursleyami do zoo i jak przed autem vernon do niego mowi to w ujeciu od tylu ma koszule w krate a od przodu juz tylko szary t-shirt.
u olivandera jak sie do niego spasowala rozdzka i powiew odgarnal mu wlosy to widoczna jest blizna a jak hagrid pokazal mu przez okno sowe to juz jej nie ma!
w pociagu jak ron gada z harrym to ma w jednym ujeciu przedzialek po srodku a za sekunde ma juz na boku-no w kadym razie inaczej ulozone wlasy
na koncu pierwszej czesci jak harrego voldi powalil przelatujac przez niego to znow nie ma blizny na czole.
bijaca wierzbe tez obzailam ze nie w tym iejscu co trzeba!
chwilowo wiecej nie pamietam ogladalam w sumie dopiero jednokrotnie filmy no moze kilka 2krotnie.