Uczeń Slytherinu
Ogólnie filmy z serii harry potter są o.k,ale jak się je ogląda któryś raz można zobaczyć troche błędów.Najlepsze jaja są z oczami harrego.Na plakatach w pierwszej części harry ma zielone oczy,w drugiej też(ale w niektórych ujęciach wyrażnie niebieskie,może to wina światła) w trzeciej brązowe,natomiast w czwartej znowu zielone.Blizna też jest niezła.harry czsem ją ma,czasem nie:)W czwartej części jest scena na balu gdzie jeden z goryli Malfoya(nie wiem który) tańczy z Wiktorem Krumem!!Śmiesznie to wygląda:)A w jeziorze podczas 3 zadania na nodze harrego widzimy coś w stylu małego zegarka:)jak się potem dowiedziałam, kamerka potrzebna do kręcenia niektórych ujęć...No to narazie tyle.Jak coś znajde to napisze...
Członek Klubu Pojedynków
goryle draca tańczą z krumem hahaha
Uczeń Slytherinu
Widziałeś to??Jak nie to koniecznie zwróć na to uwagę podczas oglągania:)niezły ubaw!!
robisz własny film? jaki będzie tytuł?
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Czysta amtorka to właściwie pomysł mojej kumpeli a tytuł ,,Alibradni szuka siebie"- na podstawie książki
Członek Klubu Pojedynków
prześlesz mi ten film moge naciebie liczyć
Członek Klubu Pojedynków
no dzienki
Charłak
Luna_***** napisał:
Widziałeś to??Jak nie to koniecznie zwróć na to uwagę podczas oglągania:)niezły ubaw!!
Hehehehe... widziałem ten kawałek.. rzeczywiscie śmiesznie to wygląda...
Goblin
Szczerze mówiąc to chyba w czarze było najwięcej błędów... Nawet kilku sama się dopatrzyłam Ale z tym Krumem muszę jeszcze raz obejrzeć, bo nie zauważyłam kiedy to było!!!!!!
Pewnie widoczny błąd.Chodzi mi konkretnie o Bijącą Wierzbę.W "komnacie tajemnic" jest koło zamku, a w "więźniu Azkabanu" jest zupełnie gdzie indziej.Jeśli nie zgadzacie sie ze mną piszcie.
Tia Też to zauważyłem.
A zauważył ktoś gdy Draco i Harry w dwójce sie pojedynkują na podeście
Z jednej strony lekko widać kamere.
Jak można zdobyć inna nazwe np. Ghul
w pierwszej czesci jak harry jedzie z dursleyami do zoo i jak przed autem vernon do niego mowi to w ujeciu od tylu ma koszule w krate a od przodu juz tylko szary t-shirt.
u olivandera jak sie do niego spasowala rozdzka i powiew odgarnal mu wlosy to widoczna jest blizna a jak hagrid pokazal mu przez okno sowe to juz jej nie ma!
w pociagu jak ron gada z harrym to ma w jednym ujeciu przedzialek po srodku a za sekunde ma juz na boku-no w kadym razie inaczej ulozone wlasy
na koncu pierwszej czesci jak harrego voldi powalil przelatujac przez niego to znow nie ma blizny na czole.
bijaca wierzbe tez obzailam ze nie w tym iejscu co trzeba!
chwilowo wiecej nie pamietam ogladalam w sumie dopiero jednokrotnie filmy no moze kilka 2krotnie.