Siemanko
Potteromaniacy wiecie doskonale,¿e dzi¶ powitamy nasz nowy rok 2011 macie jakie¶ wspomnienia tego starego roku???? dla nas Potteromaniaków jest jedno 19 listopada obejrzeli¶my 7 czê¶æ I czê¶ci I¦.
Sylwester to okres gdzie mo¿na sie ¶wietnie bawiæ i hucznie powitaæ nowy 2011 rok.
A co on przyniesie dla wszystkich jedno wydarzenie 15 czerwca druga czê¶æ I¦.
Ale dzisiaj jest nie tylko Sylwester wiecie dlaczego????? nie?????? jaka szkoda.
Moja rada to pój¶æ do kuchni i upiec tort urodzinowy najlepiej czarny proponujê takie dekoracje: Czaszka oraz w±¿ na czarnym torcie.
Tak dzisiaj swoje 84 urodziny obchodzi³by gdy jeszcze ¿y³ zgadnijcie kto?????
Tak Tom Marvolo Riddlle znany jako Lord Voldemort , Ten Którego Imienia Nie Wolno Wymawiaæ, Czarny Pan oraz Sam -Wiesz Kto
¯yczymy Sto lat.
Hah, kiedy pijemy? Ty stawiasz!
Wspomnienia? Hmm powrócili¶my do tego forum ;]
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
To by³o do Volda... ale mozesz siê do³±czyæ (dorzuciæ)
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ale bêdzie impra Ale lepiej przyniosê w³asn± muzykê, bo V pewnie zapu¶ci jakie¶ wiejskie techno
Do czarnego pana.
R.A.B.
Ja bym raczej stawia³a na dhed metal (to siê chyba tak pisze..) w jego wykonaniu jak my¶licie..jaki prezent by chcia³?
Nowy nos
E
Do czarnego pana.
R.A.B.
Goblin
jestem za piciem proszê co¶ mocnego
A mo¿e nie¶miertelno¶æ to przecie¿ jego pragnienie
Ja bym napi³bym siê brandy albo Whisky.