Jednorożec
Więc już dyskutowałyśmy na ten temat.. pakujemy walizki, kimona w rączki i sayonara Polsko, było miło ale wyruszamy na podbój kraju kwitnącej wiśni !
No więc... <pakuje swoją walizeczkę>
a co bierzecie? <patrzy do swojej walizki>
ja mam katane, kimono, yukate, wachlarzyk, szpilki do koka, troche ubrań ^^, czarny cień do powiek, płyte Placebo i mój komputer z gg ^^. Jedziem! ^^ czekam na was na lotnisku )
Little Devil
Faaaajno już się pakuję hmmm zobaczmy katana jest, mangi na drogę są, kimono jest <zaciera łapki> jakieś ciuchy i na lotnisko <pędzi> <gna> <złamała kilka przepisów drogowych
> noooo..... Japonio nadciągamy
Jednorożec
proponuje wpakować się do jakiegoś samolotu z japończykami ^^ zasięgniemy troche języka i kutury ^^ <i widoku przystojnych bishounenów ^^>
Little Devil
hłe hłe hłe <bishouneni gdzie gdzie> <rozgląda sie>
wiecie co bym chciała najbardziej zobaczyć w Japonii .... poza sklepami z mangami <of course>.... kwitnące wiśnie ,<rozmarzona>
Jednorożec
< wysiadając na lotnisko dopada pierwszy lepszy krzaczek wiśni > Mhwa!!! Japonia ^^. Teraz tylko bishounenów znaleźć... kici kici, chodźcie tu, nie bójcie się mamusi ^^.... no i Sanzo biegającego sobie luzem po wydawnictwie mangi ^^
Little Devil
Sanzo luzem ^^ hłe hłe i byłoby po wydawnictwie bo by ich powystrzelał a z tymi bishounenami tez nie będzie łatwo.... słyszałam że japończycy starchliwi są
ale my damy radę... Lunatic -kun polowanie czas zacząć
Jednorożec
<przywdziewa swoje kimono> jak wyglądam?
Sanzo chodzący luzem pod nadzorem kuratora ^^. <szuka>
Chodźmy na jakieś święto ^^ tam napewno kogoś się pozna. Rusty- chan, szukasz jakiegoś konkretnego typu ? ^^
Little Devil
<zprzecza> nieeee ja już swojego typa mam
śliiiicznie ci w kimonie <szuka swojego>
hmmmm to jakie święta zaliczamy?? <myśli> może w przerwie mały piknik pod drzewem wiśni^^
Jednorożec
<wyciąga swój zestawić śniadaniowy>
jest takie fajne Yuki-matsuri gdzie sobią rzeźby ze śniegu.. ale to jeszcze nie ta pora roku...Musimy gdzieś znaeźć nocleg... <wpada ze swoją śniadaniówką na piewszego lepszego przechodnia > GOMENASAI!
Little Devil
hłe hłe znajdźmy Sanzo i zamieszkajmy z nim ^^ <knuje cwany plan>
Jednorożec
ja chce żyć!! < ogląda swój nowy wachlarzyk i rewolwer> ładne, ładne
<wyciera chusteczką kimono> mkwa, musze uważać. Ale śniadanie przepadło. Kto mi da swoje?
Little Devil
<szuka w plecaku> <wyciąga triumfalnie śniadaniówkę> doozo itadakimasu
Jednorożec
ARIGATO ^^ .
Poza tym ja sobie zaklepałam/ zaplułam Sanzo. ^^ Zostaje Ci Gojo i Hakkai <z góry zakładam że Goku cię nie interesuje ^^>
Little Devil
hłe hłe <śmiech szaleńca> to ja poproszę obu .... a skąd ty wiedziałaś że mnie Goku nie interesuje^^ <nieładnie tak czytać komuś w myślach
>
Jednorożec
nie no, nie ma sprawy, jak chcesz to możesz dostać Goku, ja Hakkai'a i Gojo przygarne ^^ zajme się nimi odpowiednio ^^.
<stara się umówić z gościem na którego kimono wywaliła śniadanie> czemu japończycy grają niedostępnych????