Cz³onek Klubu Pojedynków
ja niejestem agresywny tylko jak by ciê policja z³apa³ dos³ownie przed garazem w ostatniej misi do przejsæa to ciekawe co by¶ zrobi³a
Cz³onek Klubu Pojedynków
ale ja niemia³em stanu gry ja gra³em bez zapisywania bo niemog³em zapisaæ
GTA SA jest jak narazie najlepsza z produkcji Rockstar Games..Ja po pewnej misji rozwalilem sobie telefon(rzuci³em o ¶cianê)
P.S a slyszeli¶cie o grze driver (co¶ w stylu GTA ale lepsze wed³ug mnie)
jasne ¿e gra³am w GTA....z moim kuzynkiem na PS i PS2, ale tylko z kodami na latanie i nie¶miertelno¶æ chocia¿ w sumie to te¿ ju¿ prze¿ytek
GTA ¶wietne... Mimo wszystko najbardziej podoba³o mi siê Vice City i Tommy Verceetti. On by³ piêkny... xD Ale w ogóle w GTA wolê grafike 3D - od GTA 3 w "górê"
Swetne. Szkoda ¿e ni echodz± mi 2 i 3 a jedynki ni emam
Ale inne mi chodz±
Ostatnio edytowany przez R.A.B (2007-02-01 09:12:44)
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Je¿eli chodzi o Gta to mam Vice City i Liberty City , ale maj± byæ te Historii lub co¶ w stylu.
A na kto¶ gre Ghost Master albo j± ma bo Ja j± mam i jest bardzo fajna.
Ostatnio edytowany przez Remus Lupin (2007-02-01 18:41:38)
Ja mam, ale ca³ej nie przeszed³em... A teraz to na gry czasu nie mam... O ile dobrze pamiêtam zatrzyma³em siê w szpitalu jak ten profesor zwariowa³... Fajna gra...
A wie kto¶ jak wy³aczyæ system plazmowy w ostatniej misji w szpitalu "Co le¿y w kuku³czym gniazdem wy³±czy³ kto¶ astralny system bo ja nie wiem jak ten system wy³±czyæ
No w³a¶nie tam siê zatrzyma³em... musisz powypuszczaæ tych ¶wirów... Mi siê uda³o wypu¶ciæ dwóch... Musisz chyba u tego tam ducha (nie pamiêtam jak siê nazywa) ustawiæ manie czy ciekawo¶æ... jako¶ tak... i wtedy ludzie zaczn± tam przychodziæ i tych ¶wirów wypuszczaæ... ale nie jestem pewny, bo gra³em w to dobre 2 lata temu...
To wiem jak to zrobiæ ale gdy otwarza³em dialogi to mówi³ , ¿e w ostatniej misji zniszcy³em system , ale jak nie trzeba tam co¶ podpaliæ , albo zbiæ szk³a?