Członek Klubu Pojedynków
ja niejestem agresywny tylko jak by cię policja złapał dosłownie przed garazem w ostatniej misi do przejsća to ciekawe co byś zrobiła
Członek Klubu Pojedynków
ale ja niemiałem stanu gry ja grałem bez zapisywania bo niemogłem zapisać
GTA SA jest jak narazie najlepsza z produkcji Rockstar Games..Ja po pewnej misji rozwalilem sobie telefon(rzuciłem o ścianę)
P.S a slyszeliście o grze driver (coś w stylu GTA ale lepsze według mnie)
jasne że grałam w GTA....z moim kuzynkiem na PS i PS2, ale tylko z kodami na latanie i nieśmiertelność chociaż w sumie to też już przeżytek
GTA świetne... Mimo wszystko najbardziej podobało mi się Vice City i Tommy Verceetti. On był piękny... xD Ale w ogóle w GTA wolę grafike 3D - od GTA 3 w "górę"
Swetne. Szkoda że ni echodzą mi 2 i 3 a jedynki ni emam
Ale inne mi chodzą
Ostatnio edytowany przez R.A.B (2007-02-01 09:12:44)
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Jeżeli chodzi o Gta to mam Vice City i Liberty City , ale mają być te Historii lub coś w stylu.
A na ktoś gre Ghost Master albo ją ma bo Ja ją mam i jest bardzo fajna.
Ostatnio edytowany przez Remus Lupin (2007-02-01 18:41:38)
Ja mam, ale całej nie przeszedłem... A teraz to na gry czasu nie mam... O ile dobrze pamiętam zatrzymałem się w szpitalu jak ten profesor zwariował... Fajna gra...
A wie ktoś jak wyłaczyć system plazmowy w ostatniej misji w szpitalu "Co leży w kukułczym gniazdem wyłączył ktoś astralny system bo ja nie wiem jak ten system wyłączyć
No właśnie tam się zatrzymałem... musisz powypuszczać tych świrów... Mi się udało wypuścić dwóch... Musisz chyba u tego tam ducha (nie pamiętam jak się nazywa) ustawić manie czy ciekawość... jakoś tak... i wtedy ludzie zaczną tam przychodzić i tych świrów wypuszczać... ale nie jestem pewny, bo grałem w to dobre 2 lata temu...
To wiem jak to zrobić ale gdy otwarzałem dialogi to mówił , że w ostatniej misji zniszcyłem system , ale jak nie trzeba tam coś podpalić , albo zbić szkła?