Jednoro¿ec
Wiêc ju¿ dyskutowa³y¶my na ten temat.. pakujemy walizki, kimona w r±czki i sayonara Polsko, by³o mi³o ale wyruszamy na podbój kraju kwitn±cej wi¶ni !
No wiêc... <pakuje swoj± walizeczkê>
a co bierzecie? <patrzy do swojej walizki>
ja mam katane, kimono, yukate, wachlarzyk, szpilki do koka, troche ubrañ ^^, czarny cieñ do powiek, p³yte Placebo i mój komputer z gg ^^. Jedziem! ^^ czekam na was na lotnisku )
Little Devil
Faaaajno ju¿ siê pakujê hmmm zobaczmy katana jest, mangi na drogê s±, kimono jest <zaciera ³apki> jakie¶ ciuchy i na lotnisko <pêdzi> <gna> <z³ama³a kilka przepisów drogowych > noooo..... Japonio nadci±gamy
Jednoro¿ec
proponuje wpakowaæ siê do jakiego¶ samolotu z japoñczykami ^^ zasiêgniemy troche jêzyka i kutury ^^ <i widoku przystojnych bishounenów ^^>
Little Devil
h³e h³e h³e <bishouneni gdzie gdzie> <rozgl±da sie>
wiecie co bym chcia³a najbardziej zobaczyæ w Japonii .... poza sklepami z mangami <of course>.... kwitn±ce wi¶nie ,<rozmarzona>
Jednoro¿ec
< wysiadaj±c na lotnisko dopada pierwszy lepszy krzaczek wi¶ni > Mhwa!!! Japonia ^^. Teraz tylko bishounenów znale¼æ... kici kici, chod¼cie tu, nie bójcie siê mamusi ^^.... no i Sanzo biegaj±cego sobie luzem po wydawnictwie mangi ^^
Little Devil
Sanzo luzem ^^ h³e h³e i by³oby po wydawnictwie bo by ich powystrzela³ a z tymi bishounenami tez nie bêdzie ³atwo.... s³ysza³am ¿e japoñczycy starchliwi s± ale my damy radê... Lunatic -kun polowanie czas zacz±æ
Jednoro¿ec
<przywdziewa swoje kimono> jak wygl±dam?
Sanzo chodz±cy luzem pod nadzorem kuratora ^^. <szuka>
Chod¼my na jakie¶ ¶wiêto ^^ tam napewno kogo¶ siê pozna. Rusty- chan, szukasz jakiego¶ konkretnego typu ? ^^
Little Devil
<zprzecza> nieeee ja ju¿ swojego typa mam
¶liiiicznie ci w kimonie <szuka swojego>
hmmmm to jakie ¶wiêta zaliczamy?? <my¶li> mo¿e w przerwie ma³y piknik pod drzewem wi¶ni^^
Jednoro¿ec
<wyci±ga swój zestawiæ ¶niadaniowy>
jest takie fajne Yuki-matsuri gdzie sobi± rze¼by ze ¶niegu.. ale to jeszcze nie ta pora roku...Musimy gdzie¶ znae¼æ nocleg... <wpada ze swoj± ¶niadaniówk± na piewszego lepszego przechodnia > GOMENASAI!
Little Devil
h³e h³e znajd¼my Sanzo i zamieszkajmy z nim ^^ <knuje cwany plan>
Jednoro¿ec
ja chce ¿yæ!! < ogl±da swój nowy wachlarzyk i rewolwer> ³adne, ³adne
<wyciera chusteczk± kimono> mkwa, musze uwa¿aæ. Ale ¶niadanie przepad³o. Kto mi da swoje?
Little Devil
<szuka w plecaku> <wyci±ga triumfalnie ¶niadaniówkê> doozo itadakimasu
Jednoro¿ec
ARIGATO ^^ .
Poza tym ja sobie zaklepa³am/ zaplu³am Sanzo. ^^ Zostaje Ci Gojo i Hakkai <z góry zak³adam ¿e Goku ciê nie interesuje ^^>
Little Devil
h³e h³e <¶miech szaleñca> to ja poproszê obu .... a sk±d ty wiedzia³a¶ ¿e mnie Goku nie interesuje^^ <nie³adnie tak czytaæ komu¶ w my¶lach >
Jednoro¿ec
nie no, nie ma sprawy, jak chcesz to mo¿esz dostaæ Goku, ja Hakkai'a i Gojo przygarne ^^ zajme siê nimi odpowiednio ^^.
<stara siê umówiæ z go¶ciem na którego kimono wywali³a ¶niadanie> czemu japoñczycy graj± niedostêpnych????