Oj RAB jak Ty bardzo masz racje. Niestety najwiêksza krzywda da forum sta³a siê, gdy by³o on przenoszone na inne strony. Du¿o ludzi siê pogubi³o w tym. Ja wtedy te¿ tego mega nie chcia³am. Wola³am to forum. Tu zaczynali¶my. Czasami wracam tu z ogromnego sentymentu.
Ja te¿. Raz na parê miesiêcy. Aby choæ trochê siê udzieliæ. Aby przypomnieæ sobie szatê graficzn±, nasze awatary, nasze wiecznie czerwone emotki dostêpno¶ci GG. Opisy pod postami. A przede wszystkim Daty naszych rejestracji. Wehiku³ czasu I bêdê wraca³ póki pun.pl nie zbankrutuje i przestanie istnieæ!
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Little Devil
bêdê i ja.... bo tutaj zawsze czu³am siê jak w domu i jak jest mi ¼le to w³a¶nie tutaj wracaæ lubiê... dobrze mieæ Was misie kosmate na facebookach ale jednak forum by³o jakie¶ takie bardziej rodzinne... wiecie czego ¿a³ujê, ¿e nie dali¶my rady zrobiæ jakiego¶ spotkania jeszcze za czasów ¶wietno¶ci forum bo by³oby to z pewno¶ci± spotkanie epickie...
Za czasów ¶wietno¶ci to mama by mi nie pozwoli³a nigdzie jechaæ Chyba ¿ebym j± ub³aga³... A pamiêtam, ¿e by³y wstêpne pomys³y, by takie spotkanie zorganizowaæ. Z pewno¶ci± by³oby to niesamowite do¶wiadczenie, a jakie by¶my wspomnienia narobili! Ach, niestety...
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Teraz te¿ mozna zorganizowaæ. W naszym ma³ym gronie Od prawie 2 lat je¿d¿ê na takie spotkania do ludzi
A tez ich pozna³am w necie. Co¶ wspania³ego.
Little Devil
Aga kusisz..... ja bym siê chêtnie spotka³a