a co tańczysz? :>
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
znaczy się bo u mnie weszło że zamiast 4 h włefu, mam tylko 2 i 2 jakiś wybranych innych zajęć, to ja wybrałam tańce, uczy ciocia dobrej znajomej i tańczymy wszystko, od tańca belgijskiego przez country i hip hop to układów Gangnam Style, co mi się nie podoba
Rozumiem To korzystaj, póki darmo
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Heh, i będę tańczyć na WOŚPie, cała grupa miała tańczyć a zostałam ja jedna
poszło?
Jakieś zdjęcia? Może być z cenzurą na twarz, jeśli nie chcesz byśmy Cię pewnego dnia na ulicy rozpoznali XD
Kurna klasowe poszlo swietnie ale te z tancow... Kazda robi co innego a ja i Kapec zlecialysmy ze sceny xD wideo sie postaram zdobyc jak spotkam Pauline ode mnie nikt nie nagrywal. A w ogole to mnie poznasz bo w swinskim lbie jest moje zdjecie
Ostatnio edytowany przez WorkingClassHero (2013-02-14 21:07:23)