S± wspaniali!!! Szczególnie Fred... jak mi go szkoda by³o jak umar³ :c
Przypomnia³ mi siê Lee podczas meczu:
- Kafla ma Angelina Johnson, có¿ za wspania³y gracz, wspania³a dziewczyna. Powtarzam jej to od lat, ale ona wci±¿ nie chce ze mn± chodziæ...
- JORDAN!!!
Kocham go¶cia!
Po prostu nie da siê opisaæ jak te postacie wp³ynê³y na ksi±¿kê/film.Bez nich by³oby nudno
Za nudno Bo reszta tez daje ledwo rade. Ale oni... Wspaniali.
E tam inni te¿ s± dobrzy choæby nawet Nevill ,w pierwszych czê¶ciach dawa³ te¿ czadu ,albo Filcz te¿ nienajgorszy szkoda,¿e w filmie nie ma nic o Irytku te¿ go bardzo lubie
Mnie rozwali³o jak w CO Filch bieg³ do Dumbeldore'a xD Ale wracaj±c:Fred,George,Lee <-------- Love Forever.Gdyby nie oni to nie dostawa³abym g³upawki czytaj±c ksi±¿kê
Kim jestem?Jestem córk± Lily i Jamesa Potterów, a tak¿e...siostr± bli¿niaczk± Harry'ego. Nie chcecie wierzyæ? Radzê jednak to zrobiæ i przyzwyczaiæ siê do tej my¶li. Zosta³am odzielona od mojego brata, po ¶mierci rodziców. Musia³am nauczyæ siê kontrolowaæ moj± moc, by nikomu nie zrobiæ krzywdy. Ale na Pok±tnej McGonagall przedstawi³a mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Pozna³am mojego brata..."). I razem powrócili¶my do Dursleyów,jako brat i siostra...
Taak oni rozwalali system