Czemu akurat wê¿em?
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Hmmm... Nie, to na pewno nie ma zwi±zku z mi³o¶ci± do wszystkiego, co jakkolwiek zwi±zane ze Slytherinem. Nie, na pewno nie
Hmm, i see what You did there
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ja bym chcia³a byæ ³ani±,lwem,sow± lub smokiem
Kim jestem?Jestem córk± Lily i Jamesa Potterów, a tak¿e...siostr± bli¿niaczk± Harry'ego. Nie chcecie wierzyæ? Radzê jednak to zrobiæ i przyzwyczaiæ siê do tej my¶li. Zosta³am odzielona od mojego brata, po ¶mierci rodziców. Musia³am nauczyæ siê kontrolowaæ moj± moc, by nikomu nie zrobiæ krzywdy. Ale na Pok±tnej McGonagall przedstawi³a mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Pozna³am mojego brata..."). I razem powrócili¶my do Dursleyów,jako brat i siostra...
Szlama
Ja bym siê chyba zmienia³a w kruka
Takiego czarnego, z wielkimi oczami.
a ja testralem
W ¶wiecie magicznym by³abym Jednoro¿cem
a ja krukiem uwielbiam kruki!
ja codziennie widzê kruki mam du¿o drzew na podwórku to ca³y czas ptaki mi lataj±, æwierkaj±, wydalaj± odchody...
w normalnym ¶wiecie by³abym kotem, a w magicznym chyba smokiem
i spali³aby¶ dementora
ja bym chcia³a byæ motylem