Nie s³ucha³am? Ja jakies 5 lat temu by³am wielk± fank± i po prostu nie mog³am siê oderwaæ od tej muzyki! ; oo Koszulki, plakaty, kubki , wszystko
Teraz ju¿ mniej, wiadomo gust siê zmienia itd. Ale d¿em na zawsze pozostanie dla mnie wielkim zespo³em <3.
Co do ksi±¿ek to w tej chwili czytam Intruza i bardzo mnie zaintrygowa³ jak na razie, polecam , chocia¿ na pocz±tku zniechêci³a mnie autorka .
PS. Przepraszam, ¿e nie dodajê nowych rozdzia³ów ksi±¿ki, ale mam zepsutego kompa, a tam mam dalszy ci±g i póki co dzia³am na laptopie. Nastêpny rozdzia³ powinien byæ w weekend
Ostatnio edytowany przez Hermiona <3 (2012-08-21 18:39:28)
A wiêc HP 5,6,7
Hobbit
W³adca Pier¶cienia Trylogia
trylogia ksi±¿ek Millenium
Seria o Adrianie Mele'u i wszystko co napisa³ Rick Riordan, a zw³aszcza seria o Percym Jacksonie <3
Little Devil
Jej, Nimphadora, ja te¿ uwielbiam wszystko, co napisa³ Rick Riordan, a zw³aszcza seriê o Percym Jacksonie!
No i lubiê jeszcze seriê "Dom Nocy" P.C. Cast i Kristin Cast; seriê "Po¶redniczka" Meg Cabot; seriê "1-800 Je¶li Widzia³e¶ Zadzwoñ" Meg Cabot; seriê "Pamiêtniki Wampirów" L.J. Smith; seriê "Dr¿enie" Maggie Stiefvater i najwspanialsz± seriê na ¶wiecie, poniewa¿ nie tylko jest fajna, ale jest te¿ na jej podstawie anime("Deltora Quest") - seria "Pas Deltory" Emily Rodda. xD
Harry Potter, W³adca Pier¶cieni, Wied¼min, (moja Wielka Trójca)
FNiN, Seria Niefortunnych Zdarzeñ, Ulysses Moore, Wêdrowycz, Achaja, ksi±¿ki Kinga i Cobena, Opowie¶ci z Narni, Kroniki Imaginarium Geographica, Pan Samochodzik. To bêdzie chyba tyle
Edit: Jeszcze Zwiadowcy
Ostatnio edytowany przez Isenne (2012-09-23 15:12:56)
Wiele ksi±¿ek jak na ulubione
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ach, co poradzê Jeszcze parê ominê³am, bo taka liczba mia¿d¿y. Ale to naprawdê moje ulubione