Gryfon napisał:
domek letniskowy?? , w Hogsmeade?? .. no comment
Bo co boisz się... *głośno pykneła różową gumą Droblesa*Wrzeszczącej Chaty z duchami,czy Hogsmeade z dementorami? ;P
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...
Jeżeli chodzi o wypoczynek .. nie ma tam plaży .. a góry są pewnie mało ciekawe -.- , w wrzeszczącej chacie nie ma duchów ;]
No wiem,bo tam Remus szalał,tylko wszyscy byli/są przekonani że tam są duchy
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...
Remus nie jes głupi,jest kochany
I martwy
Ale Gryfon, coś dla Cb, jest madame Rosmerta
uuuu Madame Rosmerta...
Moimi ulubionymi miejscami w Hogsmeade byłyby : Pod Trzema Miotłami, U Zonka i Wrzeszcząca Chata
Sklep Zonka, Miodowe Królestwo i Pod Świńskim Łbem. Wrzeszcząca Chata też jest super, ale sama bym tam nie wytrzymała bo bym chyba zbzikowała (DUUUUCHYYYY! których nie ma)
Ja tam mam silną psychikę. Gdybym spotkała ducha to bym się z nim zakumplowała xD
Ja tam kupę sobie filię u Zonka, o! Będę sprzedawać moje plakaty wyborcze xD
A jakbyś się nastawiła na duchy i spotkała wilkołaka? I kto by kupił plakaty wyborcze?
1. Ja zawsze lubiłam wilczki!!!
2. Dumbi by mnie uratował xD
Nie badź tego taka pewna, Dumbi na pewno lubi innych bardziej od ciebie
Ahh, spoko, przebiorę się za Grindzia, to na pewno na mnie zagłosuje xD
Gryfon napisał:
Stary głupi Remus ..
kochany Remus !!!! ;/
Hueh , Working od mnie masz głos gwarantowany