Uczeń Slytherinu
TAK(to mi się podoba:) ) Jak widać nawet Lorda V można czasem poskromić
Członek Klubu Pojedynków
ale śmieszne
Uczeń Slytherinu
To ma być ironia??????? To nie miało być śmieszne,ja tylko stwierdzam fakty...
Członek Klubu Pojedynków
ale susz mnie można ujazmić ale gdy ja jestem ujażmiony ty jesteś mojim podwładnym to fakt i opinia
Przecież Harry nie pamiętał jak zgineli jego rodzice! Był jeszcze za mały!!! według mnie powinien zacząć je widzieć od śmierci Cedrika ponieważ WIDZIAŁ jak zostaje zabity.
Szlama
ja też jestem zdania, że powinien widzieć testrale pod koniec 4 części
Też się zgodzę,bo w sumie można powiedzieć że widział śmierć bezposrednio...
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...
Z pewnością było to tylko niedopatrzenie autorki...
Pisała pod natchnieniem - co poradzić xd nie no wiem że dużo tych niedopatrzeń i niektóre są dość wyraźne i denerwujące, ale Rowling jest tylko człowiekiem a Harry to 'TYLKO' książka
cała seria książek o HP jest świetna Może autorka nie pomyślała jeszcze o testrelach w czwartej części i pomyślała o nich w piątej i tym samym nawiązać do postaci Luny