No, w końcu ktoś, kto chce na Eliksiry!
O magicznych stworzeniach z Hagridem !!
no i latanie z Hooch i wróżbiarstwo
eliksiry, ale tylko u Snape'a. i obrona przed czarną magią z Lupinem.
I kolejna fajna osoba, która lubi Eliksiry z Sevem!!
a i eliksiry z Sev'em jeszcze !
Może go nie lubię, ale byłoby na co popatrzeć, no i taką lekcję warto przeżyć ;D
A nie wiem dlaczego...
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Wszyscy którzy lubią Eliksiry są THE BEST!!!
to ja jestem worst i się cieszę
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Eliksiry rządzą xD Uwielbiam jak Snape obraża ludzi, chociaż porównania w typie "Snape prędzej adoptowałby Harrego niż pozwoliłby się uczniom bawić na lekcjach" wymiatają ;d
Eddie, jesteś THE BEST!!! ;D A ty R.A.B., nie doceniasz tego, co dobre
OPCM u Remusa? NO PEWNIE!!!!!!!!!!!!!!!!
Eliksiryyyyy ( Snape) i latanie (Hooch)
1. OPCM z Remuniem moim kochanym i śmierciożercą-Moodiem, który by na mnie Cruciatusa rzucał, a ja zero reakcji
2. Jestem THE BEST! Chemia jak chemia, nie mój ulubiony przedmiot, ale eliksiry są prostsze, nie trzeba się uczyć o tlenkach itp. I najlepiej; wparaduję spóźniona na lekcje do Seva, oznajmiając, że biłam się z Irytkiem, przywitam sie:
- Dzień dobry Księciu Półkrwi
Ciekawe co by powiedział. A lekcje z Sevem by fajne były; miałby dylemat: lepiej ochrzanić Ślizgonkę, która wie, że jest Książuniem, i która docina Draconowi, którego Snape lubi, czy zostawić ją w spokoju, bo odejmując punkty Slytherinowi, odjął by punkty swojemu domowi, a Ślizgoni byliby wściekli, i zrobiłabym rewolucję z Krwotoczkami Truskawkowymi
3. Wróżbiarstwo, ale u Firenza.
4. Latanie i niby przypadkowe wpadnięcie na Pansy Parkinson, której śliczna buźka nie byłaby potem taka śliczna
5. Uczta w Noc Duchów Mój ulubiony przedmiot
1.OPCM z Remusem i Moodym...Kurde jak by ci dwaj razem uczyli...
2.Opieka nad Magicznymi stworzeniami z Hagridem.(byłabym szczęśliwa opiekować się Hipogryfem...lub jakby Hagrid się zdecydował to smokami
3.Transmutacja z McGonagall (bo zawsze jest ciekawie...no i chce być animagiem)
4.Zaklęcia z Filtwikiem (rzucić zaklęcie dość silne by unieszkodiwić Malfoya,aby nie ruszył się ze SP przez co najmniej tydzień...Mvahahahahahahaha!)
5.Wróżbiarstwo z tą wariatką ("Mówiłam właśnie,mój drogi chłopcze,że najwyrażniej jesteś urodzony pod zgubnym wpływem Saturna[...]Mówiłam,że w momencie twoich narodzin Saturn był na pewno w pozycji górującej[...]Urodziłeś się w środku zimy,prawda?
-Nie-odrzekł Harry-Urodziłem się w lipcu"
6.Historia Magii z Binnsem (jak się nie wyśpisz to masz dodatkowo 45 min na spanie.Ogólnie to ta lekcja jest extra,lubie słuchać opowieści...
Ostatnio edytowany przez Annie Lily Potter (2012-08-07 20:02:20)
Kim jestem?Jestem córką Lily i Jamesa Potterów, a także...siostrą bliżniaczką Harry'ego. Nie chcecie wierzyć? Radzę jednak to zrobić i przyzwyczaić się do tej myśli. Zostałam odzielona od mojego brata, po śmierci rodziców. Musiałam nauczyć się kontrolować moją moc, by nikomu nie zrobić krzywdy. Ale na Pokątnej McGonagall przedstawiła mnie mojemu bratu...(jak to brzmi,nie?"Poznałam mojego brata..."). I razem powróciliśmy do Dursleyów,jako brat i siostra...
A tak a propos Drakusia, to jestem ciekawa, czemu Hermiona nie rzuci na niego Silencio... Ale ja Drakusia lubię