Zwycięzca Turnieju Trójmagicznego
koledzy się z niej śmiali?!
Na początku marca Emma Watson ogłosiła, że robi sobie przerwę od studiów na uniwersytecie Browna w Nowym Jorku. Swoją decyzję argumentowała faktem, że nie jest w stanie pogodzić nauki z zobowiązaniami aktorskimi. Promocja ostatniego filmu o przygodach Harry'ego Pottera będzie kolidowała z jej wiosenną sesją egzaminacyjną.
Co innego twierdzą jednak informatorzy New York Daily News. Dziennik pisze, że Watson była obiektem żartów i kpin innych studentów, z którymi miała
zajęcia. Czuła się zaszczuta i potrzebowała przerwy.
Gdy odpowiedziała dobrze na pytanie, koledzy krzyczeli: "Trzy punkty dla Gryfindoru!" – opisuje źródło. Była bardzo sfrustrowana, bo zależało jej, by wpasować się w grupę. Rola Hermiony Granger sprawiła jednak, że nikt nie bierze poważnie jej prób zdobycia wyższego wykształcenia.
Watson zapowiedziała, że na studia wróci za kilka semestrów. Myślicie, że tym razem poradzi sobie z wyśmiewającymi ją kolegami, czy znowu zwróci się ku projektom filmowym?
Gdy niestety ktos przesadza i zamiast pogratulowac gry aktorkiej dobija psychicznie.Osobiscie zal mi takich ludzi.
~Źródło : Pudelek.pl
Ostatnio edytowany przez James Potter (2011-04-27 14:31:08)
widziałam to. wkurzają mnie tacy ludzie, którzy nie doceniają czyichś sukcesów. chociaż... te okrzyki o punktach nie są takie złe.
a ile ona była na tych studiach? bo zazwyczaj po pewnym czasie ludziom przechodzą fazy na takie rzeczy... jak się już przyzwyczają.
Do wszystkiego się trzeba przyzwyczaić... No niestety sa role które potrafia bardzo w zyciu człowieka namieszać. A jak wiadomo jest to jej jedyna poważna do tej pory. tak jak np dużo osób nie wie że Walduś Kiepski to Bartosz Żukowski, każdy kolesia kojarzy tylko i wyłacznie z tą jedna rolą
Aga. widzialas ostatnio waldusia to znaczy Bartka u kuby wojewodzkiego ?
jak kuba spytal czy moze mowic do niego waldus albo kanalio ?
glupio sie samemu bartkowi zrobila.a ja mnie lubie kube..
Little Devil
niektorzy nie potrafia odroznić fikcji od rzeczywistosci.... so sad.....
Emma ma teraz naprawdę przechlapanie...Wszędzie znajdą się ludzie ,którzy będą ją ośmieszać i drwić z niej..
..a tak naprawde jej zazdroszcza..
ps. rusty.nie mielismy okazji sie poznac.
pierwszy raz tu cie widze a widze ze admem jestes i troche tu buszujesz czasu
a moim zdaniem.emma jest przesliczna..i figure ma super..
Zawisc ludzka nie zna granic, jednak moim zdaniem powinna byc twarda i tak latwo nie rezygnowac. Jako osoba publiczna, z pewnoscia byla narazona na o wiele bardziej brutalne i krzywdzace ataki ze strony nawet dajmy na to prasy czy anty-fanow. Wedlug mnie ta cala sprawa jest grubymi nicmi szyta, bo ktos kto od wczesnego dziecinstwa wychowuje sie w swietle reflektorow chyba nie jest, az tak podatny na komentarze kolegow i kolezanek z roku. Z czasem by sie im znudzilo. Byc moze sie myle.
Powiedziala ze wroci na studia,ale nie teraz.
A mnie by to nie przeszkadzało...bardziej bym się śmiała niż dołowała...oczywiście jeśli mówiliby żartobliwym tonem, a nie chamskim. Z drugiej strony Emma może mieć dość po 10 latach Harrego.
Wiesz co może najpierw byś olewała ,ale po pewnym czasie tez pewnie miałabyś dość