No to teraz moje (zdjêcia robione dawno)
Moja kochana sunia Puszka znaleziona przez przypadek
I po prostu kocurek
Jeszcze jednego psa i 2 kotów zdjêæ nie mam bo im po prostu nie robi³am
Puszka jest prze¶liczna! i wygl±da na bardzo sympatyczn±, je¶li mo¿na siê pokusiæ o takie stwierdzenie w stosunku do pieska.
a kocurek podbi³ moje serce <3
mój kotek , jeden z dwóch ; > nazywa siê Woofie.
Uploaded with ImageShack.us
i mój drugi kot, Will (albo William)
Uploaded with ImageShack.us
no to ja bêdê inna ; ) Dioksa, mój kochany uparciuch!
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
masz konia ?
wow super :d
ja mam tylko jednorozca..
Wygl±da jako¶ staro, jest tak?
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
James, nie jest do koñca moja, bo nie mam jej na papierach, ale zajmujê siê ni± za w³a¶cicieli, bo oni nie maj± czasu, wiêc mo¿na powiedzieæ, ¿e po czê¶ci jest moja ; ) a nie mam innego zwierzêcia, wiêc postanowi³am daæ j±. Mia³am kiedy¶ ¶winkê morsk±, ale mi uciek³a xd.
R.A.B, nie jest stara nie by³o zbyt dobrej pogody na ci±ganie po padoku, a jeszcze kole¿anka postanowi³a dokarmiæ j± jab³kiem, st±d ten wystawiony jêzyk.
£adne, wielkie bydle =) Johnny, Little, Blizna, Emo i wiele innych... pamiêtam jak by³em kiedy¶ w ma³ej wsi, by³y tam konie, które z kuzynkiem nazwali¶my, piêkne stworzenia, dawa³y siê karmiæ i g³askaæ (lecz w³a¶ciciele nam nie dawali tego robiæ przez co nie raz by³y problemy...)
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Emo ? Bo¿e, co za imiê o.o
pewnie je karmili¶cie nie wiadomo czym, dlatego Wam nie pozwalali ;p
A tu i tam le¿a³y ga³±zki z li¶æmi jakiego¶ drzewa. Taa, Emo, bo by³ ciemny i mia³ tê swoj± grzywkê mocno czarn±, opadaj±c± mu na jedno oko ;p
Do czarnego pana.
R.A.B.
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
trzeba mu bylo fote strzelic i na kwejka