Little Devil
Evidence no 1: kliknij tutaj
a i tak to nie wszystkie^^
Szukaj±cy
O MÓJ BO¯E!!! ILE TY TEGO MASH!!!
Little Devil
Szukaj±cy
O gosh!!! Ile tego jeszcze???
Little Devil
nie wiem ca³y czas kupujê kolej± pó³kê ale mi nie idzie wiêc moje biedna mangusie le¿± pod biurkiem pod podusi± ¿eby siê mamie w oczy nie rzuca³y
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
odkopik I like it ;]
wiec,dragon balla ogladam na biezaco czasami ;]
kiedys..jak mialem na 8.00 do szkoly to o 7.00 na RTL7 chyba lecialo z rana.to babcia mi kanapki szykowala a ja ogladalem;]
fabula,efekty i all .. bajka xd
Little Devil
jaka fabu³a??? mo¿e ty jakiego¶ innego DB ogl±da³e¶...
pokazywanie waznych moralnosci typu opieka nad synem (chi chi nad gohanem),pokazywanie ze bycie pozerem i klamca nic nie pokazuje w prawdziwym zagrozeniu(hercules),pokazywanie ze milosc jest wszedzie i kazdego moze ja spotkac(sayan gohan i czlowiek videl),unoszenie sie duma tez nic nie pokazuje(vegeta),fakt ze jest ktos kto bedac na nie swojej planecie walczy o jej dobro(son goku)?fabula?zycie w pokoju-niebezpieczenstwo-ofiary-happy end ?
wiem duzo na temat DB..tak mi sie wydaje..
¦cigaj±cy
Jak dla mnie DB to nie¼le szalone anime, które zainspirowa³o wytwórnie gier do niesamowitych tytu³ów na konsole PS2 np. Tenkaichi Budokai 3 Epicko siê w to z kim¶ bliskim naparza
Bo magia stworzyæ mnie mog³a, ale to Ja j± podtrzymuj± przy ¿yciu :potter:
Czarodziej Czystej krwi
nigdy nie by³am fank± DB w przeciwieñstwie do mojego brata. Dziêki James ¿e wyt³umaczy³e¶ mi o co w tym w koñcu chodzi
prosze bardzo.. a wydaje mi sie ze dobrze to opisalem.. jest jeszcze pare moralnosci ale ich nie wymienialem..
moze niech sie odezwa ludzie co mieli doczynienia z saga HP