No dlatego siê pyta³am, czy mog± byæ te¿ w³asne cytaty. To mi powiedziano, ¿e tak. Ale mogê to przenie¶, je¶li to nieodpowiedni dzia³.
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
nie no..mozna to zaliczyc do dluzszego cytatu spokojnie jest ok
Wiesz, w³asne cytaty, a w³asna twórczo¶æ...
Cytat z ¿ycia, w³asny - mam na my¶li ¿e np. idziesz po ulicy i co¶ Ci siê powie ciekawie, np o tych ob³okach I to umieszczasz.
To co tutaj widzê, to rzeczywi¶cie powinno byæ przeniesione. James, dzia³aj.
i nie mieszaæ
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Rab oczywiscie bym dzialal ale myslalem ze moda bede mial w kazdym dziale jak prosilem.tu niestesty moje moce nie siegaja..Tylko Doktorka,Rusty i Nat.
Wiec jesli pytales mnie gdzie chce moda,a ja powiedzialem ze wszedzie bede pilnowal..daj mi a to uczynie.
"Dzia³ Poezja
Tutaj mo¿esz znale¼æ lub umie¶ciæ swoje wiersze, pie¶ni, b±d¼ inne utwory liryczne zwi±zane z tematyk± potterowsk±.
(Moderowane przez Doktorek, James Potter, RustyAngel)"
czekaj, zmodujê Ci tak¿e Bibliotekê
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
ale jak mam przeniesc jej posty skoro tu nie mam takiej mozliwosci?
Aaaa takie buty =p Dobra, zwracam honor =)
Do czarnego pana.
R.A.B.
no rab.. na logike
bo juz sam sie pomieszalem przez ciebie..
Listy s± niebezpieczne. Mog± podtrzymywaæ ogieñ i stwarzaæ iluzje, s± w stanie zbli¿yæ dwoje ludzi bardziej nawet, ni¿ gdyby siê znajdowali w jednym pokoju.
Margit Sandemo, Saga o Ludziach Lodu, tom 12
Ahh cytat dotycz±cy Villemo i Dominika o ile pamiêtam albo Niklasa i Irmelin?
I je¶li Saga to poci±gnijmy to dalej tom 41-
"Cz³owiek ma ogromne zdolno¶ci do przystosowywania siê, nawet je¶li nie akceptuje swego otoczenia. "
to o listach powiedzia³a Irmelin do Dominika
w³a¶nie jestem przy 12., wiêc mam na ¶wie¿o ;3
"Kapitanie mój, kapitanie!"
Stowarzyszenie umar³ych poetów =)
Do czarnego pana.
R.A.B.
moj tekst z sygnatury xd
joker wiekszosc mial fajnych cytatow..
jak np.
jesli jestes w czyms dobry nigdy nie rob tego za darmo