Cze¶æ.
W kolejnym numerze Proroka Codziennego.
Im nowszy film o Harry Potter tym coraz wy¿sze zarobione pieni±dze no w³a¶nie oni to s± bardzo bogaci.
wiêcej ju¿ cytujê
"Twórcy i dystrybutorzy "Harry'ego Pottera" maj± powody do ¶wiêtowania. W³a¶nie og³oszono, ¿e seria o m³odocianych ró¿d¿karzach zarobi³a ju¿ w sumie ponad 7 miliardów dolarów. A wynik ten z ca³± pewno¶ci± jeszcze wzro¶nie. "Harry Potter i Insygnia ¦mierci - czê¶æ 2" pokazywane s± w kinach dopiero drugi tydzieñ, a widzowie z ca³ego ¶wiata ju¿ wydali na bilety ³±cznie 640,2 mln dolarów.
Znakomite rezultaty "Harry'ego Pottera" przyczyni³y siê do tego, ¿e Warner Bros. 11 rok z rzêdu przekroczy³ granicê miliarda dolarów zysków w kraju, co jest rekordem po¶ród wszystkich wytwórni w bran¿y filmowej. "
www.deptajem.pl
Mnie to wygl±da na filmweb.pl, bo s³owo w s³owo... =)
A jaki by³ bud¿et tego filmu? W sensie - zwróci³o im sie za produkcje?
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
R.A.B na jednej ze stron pisz± ¿e ³acznie z 1 cz. bud¿et wyniós³ 250.000.000 dolarów
Hah, a z cz 2. tylko 7 mld =p
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
jak tu juz czesto pisze ;d
zero zdziwienia jezeli chodzi o liczby..
Tak Btw. My rozpaczamy nad koñcem serii. a nie pomy¶leli¶my o aktorach xD Przecie¿ oni spêdzali ze sob± tyle czasu przez kilka dobrych lat, mo¿e nawet wiêcej ni¿ z rodzin±. Gdybym by³a na ich miejscu, serio bym ¿a³owa³a...
Maj± kasê, mogê wszystko teraz... my mamy tylko ksi±¿ki
Do czarnego pana.
R.A.B.
nie chodzi rab o kase..10 lat na planie..nie da rady sie nie zaprzyjaznic..
mi byloby cholernie szkoda..ale napewno nasi bohaterowie pozostana w kontakcie
¦cigaj±cy
Fakt, kasy jak lodu to oni maj±, ale wspólnie spêdzone lata na planie na pewno ich zbli¿y³y. Nie zdziwiê siê jak za jaki¶ czas spotkamy np. Emmê W. Ruperta na planie jednego filmu ( co by by³o do¶æ interesuj±ce hehe ). To jest tzw. ¿ycie. Ka¿dy co¶ z niego wynosi dla siebie
Bo magia stworzyæ mnie mog³a, ale to Ja j± podtrzymuj± przy ¿yciu :potter:
A mi siê wydajê, ¿e 10 lat na planie to naprawdê szmat czasu. Poznali siê kiedy byli jeszcze dzieæmi.A teraz tak nagle, jest ju¿ koniec. Poza tym my mamy ksi±¿ki, filmy i niesamowite wspomnienia
i nasi bohaterowie tez..
czekamy na dalsze wiesci o nich..
narazie Emma wraca do szkoly i zachowuje sie normalnie,Daniel ma problemy z alko odkad skonczyly sie zdjecia
do czesci 7.1 ,jedynie filmowy Ron zachwouje sie jak zwykly czlowiek,i stara sie byc z dala od showbiznesu
Wydajê mi siê Ruper zawsze tak siê zachowywa³.By³ poza tym ca³ym showbiznesem. A co do Emmy to bardzo j± lubiê.I my¶lê ze ona teraz potrzebujê chyba takiego odpoczynku i trochê normalno¶ci. A Daniel ? Mam nadziejê, ¿e wyjdzie z tego okropnego na³ogu.
i po raz kolejny sie z toba zgadzam..
emma i rupert najbardziej odbiegaja od tego wszystkiego..
nie jak np normalne dziecko Justyna Bimber..
Dla mnie oboje s± najbardziej normalni, ¿e siê tak wyra¿ê.Dla nich nie jest a¿ tak nazwy showbiznes.Oni chyba wol± spokojne ¿ycie.