Ta aktorka jest niesamowita! Kto j± gra?
Helena Bonham Carter Bardzo fajna aktorka Gra z pasj±, z umiejêtno¶ciami, z psychoz± wypisan± na twarzy. Mo¿na j± tak¿e zobaczyæ w Sweeney Todd - Demonicznym Golibrodzie z Fleet Street, wraz z Johnnym Deppem ;] oraz Alicja w krainie czarów czy z Wieczora Trzech Króli
http://www.filmweb.pl/person/Helena.Bonham.Carter
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Ona odegra³a Belatriks dok³adnie tak jak j± sobie wyobra¿a³am. Jeden jedyny taki przypadek je¶li chodzi o adaptacje filmowe ksi±¿êk
Jako ciekawostkê dodam,¿e rolê Bellatrix jeszcze przed Zakonem Feniksa mia³a zagraæ znana aktorka, który gra³a Narcyze czyli Helen McCroy ale zasz³a w ci±¿e.
hahah, ja sobie zawsze wyobra¿a³em Bellatriks jak tê babciê Addams z rodziny addamsów
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Dziêki I jeszcze ona gra³a chyba w Charlie i fabryka czekolady Nie pozna³am jej na pocz±tku bo w Harry'm to istne zuuoo!! hihi! Ona jest niesamowita i ma cudne w³osy!
Tjaaa co¶ czujê, ¿e dziêki niem HP7cz2 nie bêdzie klap± (bo patrz±c na grê Harry'ego... G£ÓWNEGO BOHATERA, to nadzieja w innych bohaterach tj Hermiona czy w³a¶nnie Bella)
Do czarnego pana.
R.A.B.
Jak to odpowiednio zrobili to na pewno nie bêdzie....Ale jak mi zepsuj± moment bitwy to siê normalnie w¶ciekne
A ja czujê, ¿e jak zepsuj± EPILOG to siê wkurzê du¿o tam nie ma i niech tylko co¶ zmieni±....
Do czarnego pana.
R.A.B.
Pewnie wsadz± jeszcze 3 s³onie i fajerwerki bo za ma³o bedzie normalny epilog... ale kto wie, moze zrobi± to tak jak nale¿y ;]
Do czarnego pana.
R.A.B.
Nie pozwolili im krêciæ na stacji bo nie mogli jej zamkn±æ na czas krecenia filmu a to jak wysz³o w studiu im siê nie podoba