Fantazjowanie jest oznak± niedojrza³o¶ci... tak twierdz± psychologowie... mi siê wydajê, ¿e taka opcja jest zupe³nie niemo¿liwa... Tego po prostu nie da³o by siê napisaæ... Przynajmniej ja bym nie umia³... Bo niby o czym wtedy mia³a by byæ ksi±¿ka, skoro Harry ginie na pocz±tku????
zgadzam siê z Harrym, to po prostu praktycznie nie mo¿liwe, ¿eby powsta³a 8 czê¶æ, w ogóle po co? Zainteresowa³oby nas jego doros³e ¿ycie, kiedy nie ma ju¿ z kim walczyæ? To by by³o bez sensu...
Ale nigdy nie wiadomo co strzeli do g³owy pani Rowling...
o ósmej czêsci raczej nie mamy co my¶leæ.....ale co¶ w tym jest.....to znaczy chodzi mi o to, ¿e Rowling zrobi sobie roczn± przerwê, a potem zabierze sie do pisania ale nie Harry'ego, tylko czego¶ zupe³nie innego.....swoj± drog± ciekawa jestem jak pani Rowling poradzi³aby sobie z innymi gatunkami literackimi:P
Wydaje mi siê, ¿e Rowling jest ju¿ dosyæ do¶wiadczona i powinna g³adko napisaæ jeszcze kilka fajnych ksi±¿ek, oczywi¶cie ju¿ nie w stylu HP, tylko co¶ zupe³nie innego, co¶ nowego hehe
to jest bardzo ciekawe...co siedzi Rowling w g³owie:P mog³aby napisaæ jaki¶ krymina³, albo jak±¶ czesk± komediê...chybabym umar³a ze ¶miechu:D
Wg mnie ona ma ju¿ do¶æ kasy i nie ma potrzeby pisaæ czego¶ wiêcej (chyba, ¿e chce zapewniæ przysz³o¶æ swoim prawnukom...)
Moim zdaniem tu nie chodzi o pieni±dze. Jednak równie¿ uwa¿am, ¿e 8 czê¶æ by³aby bezsensownym dodatkiem. Nikogo nie interesuje co siê stanie z Harrym jak bêdzie doros³y.
W±tpiê aby napisa³a inn± ksi±¿ke. Raczej bêdzie wola³a zaj±æ siê rodzin± i domem.
Fajnie by by³o jakby nie skoñczy³o siê na 7 czê¶ci! No ale niestety: co dobre zawsze musi sie skoñczyæ
Mimo, ¿e dla mnie do¶æ trudne by³o do przyjêcia to [podczas czytania Insygniów], ¿e w³a¶nie czytam ostatni± czê¶æ HP i to ju¿ koniec, to nie chcê dalszych czê¶ci. Fakt faktem, tak z¿y³am siê ze ¶wiatem HP, ¿e zrobi³o mi to niez³± rysê na psychice, ale jako¶ powoli siê z tym pogodzi³am, buahaha ;d Wiem jedno: pierwsz± ksi±¿k±, jak± dam do przeczytania mojemu dziecku, bêdzie w³a¶nie 1sza cz. HP ;d
Szlama
Rowling mog³a by ewentualnie rozpisaæ siê na temat nowego pokolenia HP, ale to ju¿ by nie by³o Harry Potter i co¶ tam, ale iiny tytu³. I nowa zupe³nie inna historia tyle ¿e w Hogwarcie