Uczeñ Gryffindoru
Uwielbiam to anime.... Jest poprostu creazy Szkoda, ¿ê nie pokazuj± ju¿ w tv <vodka>
Szukaj±cy
Ja nie znoszê tego anime... AGATA, PRZESTAÑ WRESZCIE PIÆ!!!
Little Devil
jak ja kocham KOCHAM anime i mange tak DB nie cierpiê w obu przypadkach.... <vomit>
Dragon Ball Agato mam i jest to wspania³a manga te wszyskie postacie Son Goku , Piccolo, Vegeta, Yamcha,Bulma,Chi Chi, Frezer, Cell, Buu, Videl, Dende, Son Gohan Song Ten i inne jakie pamiêtam
Uwielbiam DB! ¦wietny jest Najbardziej lubiê Piccolo xD Ogl±da³am jak lecia³o w tv...
Szukaj±cy
Moim skromnym zdaniem DB to najwiêkszy shit, jaki znam, ale s± gusta i gu¶ciki...
Szukaj±cy
Fabu³a to kompletne dno moim zdaniem...
Little Devil
no w³a¶nie widzia³am nie za du¿o co prawda bo mnie nie zachwyci³o... i czyta³am mam jeden tom <oddam i jeszcze dop³acê tylko mi cenne miejsce na pó³eczce z mangami zajmuje> ale te¿ mnie nie zachwyci³o.. kreska jest... raju¶ nie podoba mi siê nie to co w Saiyuki czy choæby Sailor Moon albo Vampire Princess Miyu tam to jest manga jak siê patrzy nie to co DB...
Szukaj±cy
Zgadzam siê z Tob±, Rusty, ca³kowicie
serio oddasz DB, Rusty? xD
Ostatnio edytowany przez AgaBloom (2007-04-16 18:33:43)
Little Devil
oddam 6 tom tylko mi podaj adres jako¶ to wy¶le chêtnie siê pozbêdê i nie bêdê têsknic
Szukaj±cy
Ja bym siê ¿adnej ksi±¿ki tak ³atwo nie pozby³a (choæby by³a nie wiem, jak kiepska), bo mam do ksi±¿ek wielki sentyment...
Little Devil
eeee ja t± mangê chêtnie oddam ja ju¿ naprawdê nie mam miejsca na pó³ce^^
Szukaj±cy
Skoro tak mówisz...
Ostatnio edytowany przez Hermione Granger (2007-04-16 19:16:42)