Z okazji zbliżających się Świąt Wielkiej Nocy, Prorok Codzienny przygotowuje specjalny Dodatek Wielkanocny. Będzie on zawierał życzenia i specjalne dedykacje userow. Jeżeli chcesz przekazać komuś serdeczne życzenia wielkanocne, napisz pod tym wątkiem posta zawierającego treść życzeń, które później trafia do najnowszego numeru Proroka.
Serdecznie zapraszam do wspólnej zabawy:)
Little Devil
wesołego jajka, pijanego zająca i mokrego poniedziałku zyczy wszystkim Rusty.... happy Easter everybody
Malutki baranek ma złote różki,
Pilnuje pisanek na trawce z rzeżuszki,
Gdy nikt nie patrzy,
Chorągiewka buja i beczy cichutko:
Wesołego Alleluja!
Życzenia dla wszystkich od Agi
Wesołego zająca,
co śmieje się bez końca.
Szczerbatego barana,
co beczy od rana.
Radości bez liku,
pisanek w koszyku.
I wielkiego lania w Dniu Mokrego Ubrania
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Niech zające i barany pospełniaja Twoje plany,
porzuć wszystkie rozterki, bo to czas wielkiej wyżerki,
ponadto Świąt w szczęście owocnych życzy Aga
dzx, wszystkim nawet sobie za życzenia
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Jaj przepięknie malowanych,
Świąt słonecznych roześmianych,
W poniedziałek dużo wody,
Zdrowia szczęścia oraz zgody
Życzy Remus Lupin
Z okazji zbliżających się Świąt Wielkanocnych życzę wszystkim wszystkiego, wszystkiego dobrego, mokrego dyngusa, kolorowych pisanek i dużo radości w tym wspaniałym dniu.
Charłak
wszystkiego naj naj naj