Od kiedy w WA Fiulius Flitwick jest basistą szkolnego klubu muzycznego i to tego jeszcze jest młody w pierwszej części i drugiej jest stary i uczy zaklęć, a w trzeciej części jest młody i jest basistą i nosi jakieś dziwne okularny czyżby uczniowie trzeciej klasy mieli muzyke zamiast zaklęć z Flitwickiem
on nigdy nie był nauczycielem muzyki... to był jakiś inny
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
to rzeczywiśćie jest błąd, najpierw Flitwick jest stary a w nastepnych czesciach w filmie ma czarne włosy jakby był o 10 lat młodszy.... masz racje Remusie
Racja... Nigdy na to nie zwróciłem uwagi...
Pogromca Trójgłowego Psa
Dziwne... Też tego nie zauważyłam
Pogromca Trójgłowego Psa
Nom! Normalnie sokoli wzrok
Szukający
Remus, wiesz, że nie piszemy podwójnych postów, nie??
a to już zauważyłe wcześniej ... ale sądzę że po prostu wzięli tego aktora... nie wiecie juz mają kogoś karłowatego, to po co szukać
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
R.A.B o zauważyłeś tego aktora wśród goblinynów bo Warwick Davis podobno zagrał jeszcze tego Gryfka, a póżnej Flitwicka