Nowy, a przynajmniej w Polsce) serial, który emitowany jest w niedziele o 20 na Polsacie - ale mo¿na te¿ ¶ci±gn±æ, co jest wygodniejsze i szybsze xD. Polski tytu³ to "Skazany na ¶mieræ" co nie jest dobrym odzwierciedleniem tytu³u angielskiego, ale dobrze oddaj tre¶æ serialu:
historiê Michaela Scofielda - brata Lincolna Burrowsa oskar¿onego o zabójstwo brata wiceprezydenta i skazanego na karê ¶mierci w wiêzieniu stanowym Fox River. Scolfield przekonany o niewinno¶ci brata - pomimo jednoznacznych dowodów wskazuj±cych na Burrowsa - postanawia dostaæ siê do wiêzienia i uwolniæ go. Nikt jednak nie spodziewa siê, ¿e Michael wcze¶niej projektowa³ plany wiêzienia. Z wytatu³owanym na ciele planem wiêzienia pod postaci± nic nie znacz±cej grafiki oraz ze ¶ci¶le sprecyzowanym planem Scofield dokonuje napadu na bank, po którym dostaje siê do wiêzienia. Z ka¿dym odcinkiem poznajemy geniusz Michaela a wraz z nim kolejne elementy uk³adanki wielkiej ucieczki.
¦wietne, kto¶ ogl±da? Polecam
Szlama
Ja te¿ ogl±dam Supeeeer to jest!
P.S. Fajny opis PB, AgaBloom
Little Devil
mam 2 serie na cd-czku ale nie mogê jej obejrzeæ bo pierwszej nie widzia³am bo mi qumpel zabra³
Ja nie ogladam na Polsacie, bo ¶ci±gam i jestem w po³owie drugiej serii...
P.S. Bossy Girl, opis czê¶ciowo z filmwebu - przeczyta³am i napisa³am swoimi s³owami, ale dziêki
Goblin
ja nie ogl±dam bo niemam Polsatu
Szlama
Ja tam wole nie ¶ci±gaæ z neta bo komputer mam ju¿ troszeczke zawalony i z pamiêci± bêdzie krucho W ka¿dym razie Prison Break rz±dziii!
Kurde, mój brat mia³ ju¿ do 20 odcinka drugiej serii, teraz mu siê komp zepsu³ i wszystko pójdzie wek w formacie