Coś dla wielbicieli muzyki filmowej
Wytwórnia Magic Box Music jest odpowiedzialna za skomponowanie muzyki do ścieżki dźwiękowej do filmu Harry Potter i Czara Ognia- Slay the Dragon. Po aktualizacji strony wytworni możemy przeczytać, ze Magic Box Music właśnie skończyła ścieżkę dźwiękową do filmu Harry Potter i Zakon Feniksa. Oto wypowiedź reprezentanta wytworni:
Pracujemy właśnie nad zwiastunem, ale nie wiemy jeszcze kiedy będzie skończony .Prawdopodobnie dowiecie się o tym szybciej niż ja, ponieważ nie dostajemy zbyt szybko informacji kiedy praca jest ukończona. Muzyka nie ma jeszcze nazwy, ale mamy nadzieję, że zakończymy prace tak szybko jak się da.
Źródło: www.hp.imro.pl
Little Devil
o proszę a właśnie chciałam to samo pisać a tu proszę
Nat nie śpi i postuje
rajuś jak ja już bardzo BARDZO chcę posłuchać tej muzyki
o mamooooo...kocham muzyke filmowąąą, szczególnie z Władcy, ale z Harry'ego też nie pogardze:P ależ mi Nat smaka zrobiłaś
O Boze ja tez kocham sciezke z Wladcy jest poprostu boska! Jedna z moich ulubionych piosenek jest piosenka Golluma.. wiele jest jeszcze boskich... np. The King of the Golden Hall. Z Harry'ego tez nie najgorsza i podobnie jak ty- nie pogardze
ją śpiewa bodajże Emiliana Torrini, mnie też się podoba piosenka Enyi "May It Be" ale to z pierwszej części, a "Gollum's song" jest z Dwóch Wież