Uczeń Slytherinu
Mój bogin to zdecydowanie byłby wąż bo się ich boję.
A jak wyglądałby Wasz bogin? Czego Wy się boicie?
Zapraszam tutaj. Ginny, opcja "szukaj" nie gryzie...
Szukający
Moim...?? Uśmiejecie się, ale... pies Strasznie się boję, że taki to to mie ugryzie
Szlama
hmm trudno stwierdzić, ale byłaby to jakaś dziewczynka z horroru
Ha, ja jestem arachnofobem, ale wiem ze na świecie są rzeczy straszniejsze od pająków (które podejrzewam, że są ludofobami... więc czemu się ich boję?)
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Ja sie boje wszelkiego robactwa...oczywiscie najbardziej pająków ale do tego dochodzą karaluchy, jakieś robaczki, nawet na widok mrówki mam dreszcze....Jak kiedyś mi się w domu pojawiły dorwałam zapałki i je paliłam xD
Hahahah Nice
Wybacz, regulaminie, ale muszę to wcisnąć, a'propos pająkofobii Chyba mi wybaczycie to zboczenie ze ścieżki prawości?
http://www.youtube.com/watch?v=bRV4d9LCawU
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.