Szlama
Nie lubię WALENTYNEK!!Są głupie jak dla mnie!!
Walentynki są bardzo fajnym dniem jak dla mnie. Oczywiście jeżeli ma sie je z kim spędzić albo jesli przynajmniej ma sie do kogo wysłać kartke, z choć iskierką nadziei, że na twarzy osoby do której ona trafia pojawi sie usmich, a oczy lekko się zaświecą. To prawda - jest to swieto jak najbardziej komercyjne. W koncu ktos zarabia na tych kartkach z serduszkami, kwiaciarki zarabiają na rózach, a elektrownia na prądzie zuzytym na wysłanie elektronicznej walentynki < >. Ale czy atmosfere Bozego Narodzenia nie wkradła sie komercja? Oczywiscie ze tak! A taki czas jak walentynki, mozna wykorzystac by spedzic dzien z ukochana osoba w troche badrziej wyjatkowy sposób niz zazwyczaj - bo w koncu dla zakochanych kazdy dzień jest wyjątkowy, prawda? Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez Firenzo (2007-02-15 18:17:57)
To jak mnie Mejsi wytlumaczysz.. mam prawie 16 lat a Walentynek nadal nienawidze
Firenzo masz racje... zreszta jakie swieto nie jest dzis komercyjne...
Ostatnio edytowany przez nat (2007-02-15 18:17:28)
nat napisał:
To jak mnie Mejsi wytlumaczysz.. mam prawie 16 lat a Walentynek nadal nienawidze
Firenzo masz racje... zreszta jakie swieto nie jest dzis komercyjne...
i to jest uzasadniona nienawiść of course, Ty masz 16 lat więc śmie mniemać, iż wiesz o czym mówisz, pozatym jak znajdziesz swoją drugą połówke jabłka to ona sprawi, ze odtąd nie zapomnisz żadnych walentynek, i bedzie to dla Ciebie prawdziwie magiczny dzień
Mejsi napisał:
nat napisał:
Firenzo masz racje... zreszta jakie swieto nie jest dzis komercyjne...i to jest uzasadniona nienawiść of course, Ty masz 16 lat więc śmie mniemać, iż wiesz o czym mówisz, pozatym jak znajdziesz swoją drugą połówke jabłka to ona sprawi, ze odtąd nie zapomnisz żadnych walentynek, i bedzie to dla Ciebie prawdziwie magiczny dzień
Mam nadzieje
Jednorożec
A ja mam w walentyki urodziny
Pani K. napisał:
Walentynki nie są pogańskim świętem!! To obrzęd amerykański baaardzo nowe święto...... pogańskim świętem jest Noc Świętojańska nasza, polska.. i ja wolę puszczać wianki niż obrastać w kiczowate serduszka!
no i tyle opini ilu ludzi, kwestia gustu, jeden lubi lody, a drugi rurki z kremem, ja wole walentynki, a Pani K. puszczać wianki na wodzie, i dobrze bo świat byłby nudny gdyby tak nie było..