Elizabet Swan??
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
Troll
No chyba tak
Troll
R.A.B wyjątek dobre
Jestem wyjątkiem. Cudnie Zawsze chciałem zostać wyjątkiem.
Do czarnego pana.
Wiem, że zanim to odczytasz, będę już dawno martwy, ale chcę, byś wiedział, że to ja odkryłem twoją tajemnicę.
To ja wykradłem twojego prawdziwego horkruksa i postanowiłem go zniszczyć.
Zmierzę się ze śmiercią w nadziei, że kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, będziesz znów śmiertelny.
R.A.B.
A ja popieram Age_4. Depp też dobry, ale Bloom Ach, och i w ogóle ... A co do Piratów, to jestem ich ogromną fanką (na dwójce byłam 3 razy w kinie:) ). Świetny film, ale Jack... Wkurza mnie ten facet; tym razem ja jestem wyjątkiem, ale Jacka Sparrowa po prostu nie lubię (znoszę, ale nie lubię; w dwójce zrobił się strasznie chamski i jeszcze wysłał Willa na tego Holendra... Jedyne co dobre, że ten poznał ojca) A i jeszcze lubię Norringtona. Baaardzo
trzeba szanować czyjeś zdanie więc tak uczynie..................ale Aga oceniasz to jaką rolę zagrał Depp, a nie to jakim jest aktorem i jak wykonuje swój zawód.....to wielka różnica........nie chodzi o to czy ktoś gra łajdaka czy anioła, tylko JAK to robi, kunszt aktorski te sprawy...............
Little Devil
Piraci z Karaibów <mniam> filmik pierwsza klasa... Depp <mniam> a jeszcze ten jego akcent sweet po prostu.... już się nie mogę 3-ciej części doczekać
Little Devil
Pogromca Trójgłowego Psa
Uwielbiam Piratów!!!
Pogromca Trójgłowego Psa
Aha poprawnie się piszę Elizabeth Swann
EDIT: Prosze nie pisać podwójnych postów. Patrz punkt 15 regulaminu forum.
Ostatnio edytowany przez RustyAngel (2007-03-23 20:54:15)