Troll
Najbardziej lubiê ksi±¿ki przygodowe no i inne oczywiscie s± to takie:
Harry Potter wszystkie czê¶ci które wysz³y
W³adca Pier¶cieni ( trylogia )
Eragon ( dwie czê¶ci )
To s± tylko neliczne ksi±¿ki które podobaj± mi siê, jest ich du¿o wiêcej.
Harry Potter (najbardziej 5 i 6)
,,Na zachodzie bez zmian"
,,Halo Wikta"
Jest jeszcze kilka innych ale nie chce mi sie pisaæ o nich xD
ojejku.....ja tyle czytam, ¿e sama nie pamiêtam swoich ulubionych ksi±zek.....o Harrym to nie wspomnê, ¿ê jest ulubiony.....oprócz tego trylogia Tolkiena W³adca Pier¶cieni i Hobbit, "Buszuj±cy w zbo¿u", "Mistrz i Ma³gorzata", równie¿ bardzo lubiê ksi±zki typu "cierpko¶æ wi¶ni" czy "hebatniki z jagodami"
oprócz tego ksi±¿ki historyczne mówi±ce o II wojnie ¶wiatowej.....a z lektur to najbardziej lubiê "kamienie na szaniec"
- Harry Potter
- Hobbit
- W³adca Pier¶cieni
- Silmarillion
- Kod da Vinci
- Niedokonczone Opowie¶ci
- Narrenturm
- W ksiêzycow± jasn± noc.....
Wymieniaæ dalej ?
-Przygody Toma Bombadila
- Robinson Cruzoe
Tyle mi przychodzi na mysl w tym momencie. Dosæ duzo bylo tych ksi±¿ek. O TRAVELER mo¿e byæ jeszcze
....a ja czyta³am to ca³e Narrenturm czy jako¶ tak, autor to chyba Sapkowski i w ogóle mi nie przypad³o do gustu......jednym s³owem nie podoba³o mi siê...
Troll
Du¿o lubicie ksi±¿ek, wed³uk mnie s± ciekawsze od filmów.
Little Devil
Harry Potter...
W³adca Pier¶cienia...
Traveler...
Bezsenni>>>Mastertona
Hot six i Seven up >>> Evanovich....
Wiedzmin(calutka seria )...
Kod Leonardo Da Vinci....
Potêga S³awy....
calutka Je¿ycjada<mniam>...
kis±¿ki Cobena....
i jeszcze ca³e mnóstwo innych.....
Oczywi¶cie Harry Potter, W³adca Pier¶cieni, Eragon i Najstarszy, 12 czê¶ci Serii Niefortunnych Zdarzeñ + autobiografia autora, Czarodzieje Skrzyd³a Nocy, W³adczyni demonów, Krwawy Ksiê¿yc, Grimpow: Sekret o¶miu mêdrców, 9 czê¶ci "Tomków" Szklarskiego, Mroczne Wzgórza, "Z³ote Korony Ksiêcia Darnanów" i "W cieniu hetyckiego sfinksa" Paukszty, Z Je¿ycjady przeczyta³em 10 czê¶ci, potem zaczê³o mnie nudziæ... dalej... Przygody Toma Bombadila i Kowal z Przylesia Wielkiego Tolkiena, oczywi¶cie Hobbit. Podoba³a mi siê Zapa³ka na zakrêcie i Pejza¿ sentymentalne Siesickiej.
Mam na oku "My, dzieci z dworca ZOO", "Lot na kuku³czym gniazdem" Keseya i wiele wiele innych w tym Wied¼mina, bo nie mia³em okazji jeszcze przeczytaæ...
ooo Harry "zapa³ka na zakrêcie" jest ¶wietne !! zapomnia³am, ¿e to czyta³am, ale pamiêtam, ¿e bardzo mi siê podoba³o
Little Devil
taa "zapalka" wymiata ale inne ksiazki ¦iesickiej te¿ s± fajne
Uczeñ Slytherinu
A moje to:
Harry Potter
W³adca Pier¶cieni
Hobbit
Opiwie¶ci z Narni
Artur i Minimki