Jaki jest wasz ulubiony fragment z ksi±¿ki?
Mój ulubiony fragmento to ten w , którym Harry by³ w Hogsmeade i rzuca³ b³oto do gorylach Malfoy ma³o siê nie posika³em ze ¶miechu jakie znasz ¶mieszne fragmeny
móe ulubione fragmêty to: jak Narcuza Malfoy przychodzi do domu Snape, ¿arty bli¼niaków i jak jest co¶ zwi±cane z rodzicami Harrego
Ostatnio edytowany przez Aga_4 (2006-10-30 14:08:29)
Jak Weasley'owie odwiedzili Dursley'ów w "Czarze Ognia". To jest po prostu boskie.
Jak Hermi spoliczkowa³a Malfoya, jak Dumb b³aga³ Snape'a o lito¶æ, pamiêtam te¿ strasznie ¶mieszny fragment, gdzie Harry powiedzia³ do Snape'a, ¿e ten nie musi do niego mówiæ "per pan" xDxDxD
aaa pamietam, ¶wietne, mnie siê podoba³y zawsze ¶wieta u Weasley'ów..taki relaksuj±cy moment, a wala³am siê po pod³odze jak Luna komentowa³a mecz
Zgadzam siê...oni s± naprawde fajni.
Lubie te¿ moment ¶mierci Syriusza. Jest bardzo ¿ywo opisany i jak pierwszy raz to czyta³am to pop³aka³am siê.
Ja lubiê ten moment gdzie bli¼niacy sprzedawali swoje bombonierki lesera i ka¿dy kto by³ na lekcji OPCM z Umbrigde to uczniowie wymiatali twierdz±c , ¿e s± chorzy na umbryd¿ycê
Mecze komentowane przez Lunê te¿ s± fajne , ale wolê jak te mecze komêtowa³ Lee Jordan
Little Devil
mnie sie najbardziej podoba³y numery odstawiane przez Weasley'ów heeeh kupa przy niech ¶miechu a ju¿ jak ich postarzy³o przy Czarze Ognia <buhahahaha> turla³am siê po pod³odze ze ¶miechu
No, to by³o niez³e. Fajne te¿ s± momenty, jak w³asn± matke robi± w balona i zamieniaj± siê imionami.
Pogromca Trójg³owego Psa
Mój ulubiony fragment ksi±¿ki by³ w Ksi±¿ê Pó³krwi w rozdziale " Pomocna D³oñ Hermiony" na ¶niadaniu jak Hermiona rozmawia³a z Harrym. I jak Harry by³ zdziwiony, ¿e jest du¿o chêtnych do dru¿yny quiditcha... Hermiona wtedy przyzna³a mu, ¿e jest poci±gaj±cy i interesuj±cy
Szlama
Najlepsze jest jak Hermiona uderzy³a Malfoya.