my¶lê ¿e doczeka ale na pewno nie w 2010 roku..............miot³y-z punktu widzenia mugoli- s± nieekonomiczne. chyba, ¿e jaki¶ maniak potterowski i do tego geniusz na emeryturze zdecyduje siê na co¶ takiego:P
no jasne chyba ka¿dy wybra³by b³yskawicê....je¶li mia³by wystarczaj±co galeonów. W przypadku miote³ cena idzie w parze z jako¶ci±..........
Troll
A miot³ê tak± ju¿ m¿na zrobiæ tylko kto by chcia³ wydaæ na to pieni±dze to siê tyczy te¿ samochodów w tej chwili mo¿na laaj±ce wyprodukowaæ paliwodo tego bêdzie chyba potrzebne rakietowe.
Szukaj±cy
Hm... Salonooki, zapomnia³e¶ jeszcze o Zmiataczu 11 Tak± miot³ê posiada Ron
A poza tym: B£YSAKWICA RULEZZZZZ!!!!!! :d
ee. B³yskawica by³aby dla mnie za szybka. ja bym siê zadowoli³a jak±¶ wolniejsz±, nie musi byæ pierwsza klasa, wa¿ne ¿eby lata³a, bo ja bym w ¿adnych zawodach na szybko¶æ lotu udzia³u nie bra³a, bo za³o¿ê siê ¿e ja bym z takowej miot³y spad³a po dwóch sekundach:)
a nawet gdybym utrzyma³a siê d³u¿ej, to straci³abym nad ni± kontrolê i odlecia³a gdzie¶ hen.
wiêc mi by wystarczy³a skromniejsza, jaki¶ Zmiatacz. i niechby mówili, ¿e to spróchnia³y patyk, wa¿ne ¿eby siê na niej nie zabiæ
oto przemówi³ g³os rozs±dku.
Ostatnio edytowany przez Doktorek (2011-05-19 19:16:22)
Temat trochê stary, bo a¿ z 2006 roku, ale uwa¿am, ¿e warto go zaktualizowaæ, bo widzê malutkie braki
Pozwolê sobie zacytowaæ:
''Istnieje kilka firm, produkuj±cych miot³y, zaprojektowane specjalnie do gry w quidditcha. Dzi¶ najwa¿niejszymi dla zawodników miot³ami s± Nimbusy (najnowszy model: Nimbus 2001) . Ze starszych modeli mo¿na wymieniæ:
- Dêbowy Grom 79
- Ksiê¿ycowa Brzytwa
- Srebrna strza³a
- Zamiatacz jedynka
- Kometa (140, 2-60)
- ¦wietlista smuga
- Migdr±g
- Spadaj±ca gwiazda
- Nimbusy (1000, 1001, 1500, 1700 i 2000, 2001)
- B³yskawica, która jest najszybsz± miot³± na ¶wiecie''
Pogrubione modele wystêpuj± w pierwszym po¶cie tego¿ tematu
Ostatnio edytowany przez Byku (2011-08-10 14:11:03)
¦cigaj±cy
Byku > Man of the Day haha Spoko aktualizacja Ofc ja bym po¶miga³ na Komecie Fajna nazwa hehe
Bo magia stworzyæ mnie mog³a, ale to Ja j± podtrzymuj± przy ¿yciu :potter:
Centaur
a ja ju¿ ¶miga³am - szkoda tylko, ¿e we ¶nie
bardzo dobry opis szalonooki
Neville, u¿yj opcji Edytuj. Nie wolno odpowiadaæ na swoje posty.
Do czarnego pana.
Wiem, ¿e zanim to odczytasz, bêdê ju¿ dawno martwy, ale chcê, by¶ wiedzia³, ¿e to ja odkry³em twoj± tajemnicê.
To ja wykrad³em twojego prawdziwego horkruksa i postanowi³em go zniszczyæ.
Zmierzê siê ze ¶mierci± w nadziei, ¿e kiedy trafisz na godnego siebie przeciwnika, bêdziesz znów ¶miertelny.
R.A.B.
Neville522 - czemu wymieniasz te same miot³y, które opisa³em ja i Szalonooki?
I edytuj swoje posty.
Zwyciêzca Turnieju Trójmagicznego
ja tam wole nimbusa 2000 mnie by wystarczyl xd