O tak jest to naprawde fajny gad¿et i my¶lê ¿e nawet potteromaniak p³ci mêskiej z powodzeniem móg³by sobie takowy zafundowaæ.
A zatem do rzeczy- m±¿ mojej znajomej wykona³ dla mnie, mojej córy i kumpeli takowe obr±czki, s± ¶wietne a moje dziecko mimo i¿ HP juz od miesi±ca nie czytany( przerobi³a juz Hobbita i teraz siê za dru¿ynê pier¶cienia wziê³a)nosi j± i w dzieñ i w nocy.
Jest to obr±czka ze srebra rodowanego(a wiêc nie powoduje uczuleñ nawet u osób z uczuleniem na srebro), szeroko¶æ 6mm, rêczny grawer oksydowany,cena 160zl, czas oczekiwania 2-3tyg.
Genialne....ale niestety ja czego¶ takiego nosiæ nie mogê....Srebro mo¿e nie uczulaæ ale wszêdobylski nikiel tak
dlatego je¶li jest pokryte rodem to ju¿ niklu tam ni hu hu wiêc pewnie mog³aby¶ nosiæ. ja po ci±¿y dosta³am jakiego¶ uczulenia na srebro i z³oto, palce pod pier¶cionkami i obr±czkami mi czerwienia³y, albo zielenia³y i skóra z³azi³a a przy tej obr±czce nic a nic sie nie dzieje wiêc jest spoko.
Ale genialne w tej obr±czce jest to ¿e zachowana jest czcionka HP bo ponoæ to by³o cholernie trudne, szczególnie symbol insygniów, ja to mia³am taniej bo to moja znajoma ale pyta³am o wykon u innego z³otnika w mie¶cie i za¶piewa³ mi cenê 200zl za sam grawer plus jakie¶ 75z³ za obr±czkê!!!!to jest szok!
Ostatnio edytowany przez immortal (2015-04-15 13:24:55)
No bo zwykle literki jakas banalna czcionka to jest tania. Czsto robia grawer laserowy a to cholerstwo trzeba bylo recznie i jeszcze symbol ponoc wredny do zrobienia. Ale jestem mega zadowolona z tej obraczki.